SE C902 vs C702

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Sapone
Amateur
Amateur

SE C902 vs C702

Príspevok od používateľa Sapone »

Zdavim, mam dilemu medz tymito dvoma telefonmi. SE C902 ma dobry fotak 5.0mpx ale ma maly display (keby nema tak neni o com, berem hned) inak celkovo sa mi "az" tak ten mobil nelubi len ten fotak ma good
SE C702 fotak 3.2mpx, vecssi displej, viac sa mi lubi nez 902 a ma aj krokometer co sa mi zide, je odolny voci prachu a vode (samozrejme ze do vody ho hadzat nebudem) neviem sa rozhodnut co by ste brali vy
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Jednoznačne c702 ma aj vstavany GPS
Sapone
Amateur
Amateur

Nj to viem a to je aj zadara ci platis?
holenda
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa holenda »

no ja som sa tiez rozhodoval medzi tymito dvoma telefonmi. mal som moznost sa pohrat s oboma a nasledne som sa rozhodol pre C902 a max spokojnost. no zalezi na tebe...
Sapone
Amateur
Amateur

A ten displej neni az taky tragicky ze je maly?? da sa na nom v pohode je ostry neni zakockovany??
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Sapone: tušim že iba za stahovanie map alebo niečo take...ale ten poplatok je minimum
holenda
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa holenda »

display je mensi ako u 702, ale maly sa mne osobne nezda. jeho kvalita to uz je nieco ine... zobrazovanie na nom je uplne super, citatelnost na slnku bezproblemova... kazdy kto zobral do ruk moj mobil, tak prva reakcia bola ze super display... a k tym mapam u 702. zobrazovanie navigacie funguje cez google maps(ked si dobre pamatam) kazdopadne sa mapy stahuju z internetu a za to platis. bez pristupu na net ti bude zobrazovat iba suradnice
Napísať odpoveď