kúpa štvorkolky

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
chlebik
Light Expert
Light Expert

kúpa štvorkolky

Príspevok od používateľa chlebik »

http://www.quad-moto.sk/quad110_sportedition.php
http://www.autobazar.eu/sk/atv-hummer-110-id939343.html

rozmyšlam o kupe štvorkolky na vodičak od 16rokov teda do 125cm a 11kw len sa mi zdaju teto štvorkolky malé ako keby boli decke no ked som pozeral aj take 250 napr tak taka istavelkosť tak nvm ??? no ako to teda je ??? maju byť take male alebo su teto dve nejake decke hračky aj ked ked to ide 70km/h tak by to asi nemalo byť pre deti ------len tak som nato natrafil a cena sa mi zda dobra tak nvm niečo tam asi bude nejaky problem alebo ??,
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak jasne ze su mensie, kedze to niesu high endove masivne ATVcka ... k tomu ta prva je na "sportovy styl" a tie vzdy posobia mensim dojmom ako "pracovne ATVcka ... ta Hummer mi nepride nejaka moc mala ... ale aj tak ATV s takym vykonom nebude zrovna lamat kamene, ked pridas .. tym bude trpet hlavne prejazdnost tazkym terenom
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ja ta nechcem sklamat, ale mam taky pocit, ze na hocijaku stvorkolku potrebujes vodicak skupiny B...
chlebik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chlebik »

Skupina AM
dvojkolesové motorové vozidlá, trojkolesové motorové vozidlá, štvorkolesové motorové vozidlá a pásové motorové vozidlá s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 45 km/hod. s akýmkoľvek druhom pohonu a s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 okrem bicyklov dodatočne vybavených pomocným motorčekom s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 a s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 30 km/hod.

to je pre 15 ročných do 50cm kubických takže od 15 rokov možeš štvorkolku ale od 16 nie ???to je trošku blbosť ........takže zatial sa držme toho že možem jazdiť

poprípade poradťe niečo iné len ench sa zmestím do tej 125cm a 11kw a cenovo tak ako této čo som dal

ktoru by ste mi teda odporučali ???tažnu alebo športovu kcem to teda na jazdenie po ceste ale aj po trvdšom terene nejaky ten kopec len ide oto že kcem stým jazdiť aj napr do susednej dediny možno raz za rok aj do mesta tak či nahodou nemožu jazdit po ceste iba te tažne ako je to napr. na motorkach že nemožete aspon pokial viem na crosse motorke jazdiť po premavke tak či to neni aj na športovej štvorkolke
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

keby mam 10 rokov tak by som si to aj kupil
Napísať odpoveď