Smallville
tiez som toho nazoru, ze najlepsie keby to teraz ukoncili... ale 9. seria je dost blizko k tomu aby bola posledna, clark by sa mal naucit lietat, dat dokopy s lois a prijat osud supermana, cim by vlastne serial mohol koncit. V 8. serii na to vsetko boli len naznaky.skypej napísal:uz 8 mala byt posledna) podla mna ak bude sledovanost bude aj viac serii .. len aby sa to nepotiahlo este vyssie ..
osobne si myslim, ze to malo skoncit touto seriou a dalej to nenatahovat
sice trošku OT, ale Stargate SG-1/10serii + 3 celovečerné filmy/ + k tomu pridružený serial Stargate Atlantis /5 serii + minimálne 1 chystaný celovečerný film/, a momentálne sa natáča tretí pridružený Stargate Universe/tuším tak sa to volá/, potom aj Star Trek/ked dáš dokopy všetky serialy/, potom ešte boli FRIENDS /10 serii/, Frasier /dokonca až 11/, Beverly Hills, 90210 /10 serii/, Baywatch/11serii/, DALLAS /14serii/.. a na viac som si v tomto okamihu nespomenul...
ale aby som nebol OT, tak si myslím že serial už mali ukončiť skôr, lebo strašne vela nových postáv tam hrá, a takto to môžu naťahovať donekonečna a môže to stratiť úroveň čo podla mňa aj pri niektorých seriach stratilo, napr aj pri tejto, už to sledujem len zo zvyku...
ale aby som nebol OT, tak si myslím že serial už mali ukončiť skôr, lebo strašne vela nových postáv tam hrá, a takto to môžu naťahovať donekonečna a môže to stratiť úroveň čo podla mňa aj pri niektorých seriach stratilo, napr aj pri tejto, už to sledujem len zo zvyku...