Ja som na tom zatial len malo krat stal ale teraz si chcem nejaky ten skate kupit a cele leto trenovat snowboardujem uz dake 3 roky tak aj toto ma bude bavit snad budem na doske cely rok
.:M4jco:. napísal:Uvolni si trucky, to ti pomôže. A pokial by ti skate zatáčal pri jazdení, utiahni si šroby čo držia trucky na doske, ale dotiahnuť myslím tým, nadoraz dotiahnuť.
mambo55 napísal:skateboarding je styl ktory nerespektuju v europe moc... je to ine ako v amerike ze nam tu na svk postavia parky a spol. lebo je to podla vladnych organov vandalstvo a nie sport...ale skateboarding...je pre mna uricte lifestyle!!...jazdim s prestavkymi...rodney mullen je typek...vynasiel ollie a dava povacsinou manualy, grindy a flipy ale take mena ako... aarto sari, tony hawk, rick mccrank, chad muska, bam margera, shaun wite, bob burnquist, paul rodrigez a spol...suu utiez riadne dobry!!...boty vans, trika emerica a nohavice adio ... ...doska local skate, trucky independent, koleicka spit fire ... hmm
len tak oveci, ale rodney mullen nevynašiel ollie ,aj keď je to typek to je pravda