Zapalovac (na Ebayi)

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Dewey
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Zapalovac (na Ebayi)

Príspevok od používateľa Dewey »

Cavte, zhanam teraz taky zapalovac na Ebay-i , ze ktory ked otvoris tak sa hned sam zapali, nemusis nic mackat, nic tocit a tak...taky aky pouzivaju vo filmoch :-) Ze len ho proste otvoria a plamienok uz hori...
Hladam vylucne len na Ebay-i....Presiel som par stranok, ale neviem to tam najst, je tam plno zapalovacov ale neviem ako sa ten typ ktory hladam povie po Anglicky....
Anglictinu viem dobre, len toto neviem ako sa povie :-) Lebo ked dam hladat lighter tak mi najde desta tisic zapalovacov ;-0)
Ak by sa nedalo na ebayi, tak aj niekde inde, kde mozem zaplatit online...
Diky moc :-0)
P
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

"automatic Flip Top lighter" alebo "self lighting Flip Top lighter"

ale dost tazko zohnatelne
Dewey
Light Star
Light Star

Dik, nasiel som na Ebay-i jeden kus, ale pise tam, ze je nefunkcny :( Ale diky aj tak, kdesi vo filme som to videl, som si to chcel kupit :-)

Tak a teraz som sa zas rozhodol, ze by som chcel taketo nieco ako je na obrazku, aby sa otvaral dohora a aby tam bolo to koliecko na zapalovanie a s tou podmienkou, ze ked to prejdes po tom koliecku palcom, tak s vyhodi iskra a zapali sa, ale potom ked prst pustis, tak plamen stale hori,....Ze nie ako klasicke zapalovace ze musis mat stale palec na tom stuknuty, ale ze stlaci raz ked to koliecko roztocis a plamen hori aj ked tam nemas palec a zhasne az vtedy, ked znova zaklopis/zatvoris ten zapalovac...
Kde zozeniem? Online shop pls :-) thanx :-)
(Nechcem vzducho odolny - to oni maju take skarede zelene rychle plamene, ale chcem klasicky plamen ako na sviecke napr.)

P.S. - Kupil by som si tento co je na obrazku, ten vypada super, ale ma ten hlupy plamen co tak chrci, odolne proti vzduchu a to ja nechcem :(
Prílohy
!BOSmwzw!Wk~$(KGrHgoOKjsEjlLmUU31BJt80fJH3!~~_12.jpg
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to je klasicky benzinový zapalovač.........osobne neodporučam ako ty to kceš asi iba pre frajerinu aspon mi to tak pripadá ale celkovo sa stýchto zapalovačou ten benzin dosť rýchlo vyprcha aspon podla mojích skusenosti museli kamarati dolievať benzin každe 2-3 dni čo je oničom ked plynovy za 6sk im vydržal mesiac

určite to závisy aj od kvality zapalovača ale tak či tak to extra výdrž nema
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

a to nehovoriac o tom smrade co siri :-)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

to co si dal je bezny benzinovy zapalovac ... od toho ruky prec .. ako bolo napisane stoji to za dve veci .. dokonca ani znacka nic neriesi ... spolubydla ma Zippo za pol druheho litra a benzin vyprcha za 4 dni :? (( ale aspon ten origo Zippo benzin tak nesmrdi ako nejaky technicky, co do toho niektori leju :-) )) ... a hento nieje ochrana proti zhasnutiu, ten dierkovany plech ... urcite, nieco to pomoze, ale skor je to len taka pomocka na vedenie plamena a je vyuzitelny pokial nefuka :-) .. ked lepsie fuknes tak to zhasne ... nezhasne ti iba spiralovy plynovy zapalovac (aj to hodne zavisi od prevedenia), takze ak to nechces iba na zabavu a triky, ale solidne pouzivanie, tak radsej zainvestuj do plynoveho, tie sa tiez robia v tomto designe, ale musis drzat privod plynu, co ty nechces :-) (( mozno niekde najdes aj model ktory drzi sam )) ...
Dewey
Light Star
Light Star

nordkapp_pb napísal: radsej zainvestuj do plynoveho, tie sa tiez robia v tomto designe, ale musis drzat privod plynu, co ty nechces :-) (( mozno niekde najdes aj model ktory drzi sam )) ...
No a kde taky kupim? ;-) Ze nemusim ho mat stlaceny ? :-)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nakolko som napisal "mozno najdes" tak neviem :-P ... ale zacal by som asi v nejakej lepsej trafike kde predavaju rozne fajciarkse potreby :-)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Na bulharskych trhoch je viac zapalovacov ako potravin. Nuz ale to je asi trochu daleko, co? :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

meffisto napísal:"automatic Flip Top lighter" alebo "self lighting Flip Top lighter"

ale dost tazko zohnatelne
lol, ja mam take 2 a to ani nefajcim.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ak chces, ja ti z ebayu nejaky objednam

TU najdes vysledky hladania, vyber si co chces
Dewey
Light Star
Light Star

DeFeAt napísal:ak chces, ja ti z ebayu nejaky objednam

TU najdes vysledky hladania, vyber si co chces
Dik moc, uz som si vybral a kupil..Ale z

Kód: Vybrať všetko

ebay.co.uk
nakolko zijem v Londyne!! Mi to pride az z Hong Kongu, som zvedavy, ze za 2-3 tyzdne . . .Potom poviem ake to bude...
Napísať odpoveď