cORP. napísal:vcera vecer som sa odhodlal ze prestanem fajcit po vyse troch rokoch ,zial rano som zistil ze to nedokazem ,dalsia krabicka vo vacku
Ja som sa asi pred mesiacom a pol rozhodol ze prestanem fajcit a zatial som vyrdzal. Proste som bol tak na balkone a fajcil som a uprostred cigarety som si povedal, ze uz to prestavanie odkladam velmi dlho a ze si stale najdem nejaky vyhovorku pre seba aby som fajcil dalej, tak som zahasik polovicu cigarety a polamal skoro vsetky zvysne... Teraz mi to uz nejako velmi nechyba, aj ked pri pive dostanem chut, tak som v partii nefajciarov, nikto mi cigarety nenuka takze sa to celkom da zniest. Myslel som si ze to bude tazsie... fajcil som asi 3 roky a dufam ze uz nebudem ....
Mesiac a pol? Dosť krátka doba. Dávaj si pozor, aby si nezačal znovu. Akurát obdobie, keď som ja začal hľadať výhovorky ako stres v práci, problémy so ženskou atď. Chvalabohu som sa včas uvedomil. Dnes je to už nejakých vyše 7 mesiacov bez cigarety.
Fajčenie? Nikdy!
Zbytočné utrácanie peňazí a hnusí sa mi ten smrad ako myslím tým keď niekto smrdí od fajčenia.
A neznášam keď kamaráti sockujú peniaze na cigarety alebo keď 5 fajčia jednu, ako bezdomovci.
tiez chcem prestat, ale neviem si najst dobry dovod, aby som tak aj urobil.. dufam, ze raz sa taky dovod najde (skor, ako bude neskoro..)
a mam otazku: kto fajci LM 100vky cervene, mate z nich tiez take mierne podrazdene hrdlo? odkedy si ich kupujem, mam troska podrazdene hrdlo, tak ci som sam, alebo..
Shark NX napísal:Moc nefajcim ale spoluziak minule doniesol Malboro Flavour Plus. A boli uplne luxusne ... Prve cigarety ktore mi chutili.
No tie cigarety su podla mna len taky ťah...stare dobre klasicke marlboro light pripadne cervene...Fajčil som ich pár krat ale ako uz bolo hore spominane, boli dost slabe
Tiez som v poslednej dobe co som fajcil tak najviac L&M si myslim ze celkom v pohode. No a v minule sme skusili kupit PTERY slimky tak to je ako nic To ako horsky vzduch cerstvy a az take drahe neboli oproti ostatnym normalnym cigaretam.
nefajcim...som astmaticka, takze taky "luxus" si nemozem dovolit.. neznasam, ked niekto v aute alebo doma fajci... ale ak si niekto zapali prilezitostne niekde von , tak mi to nevadi...
ja som fajčil 6 rokov ale pred dvoma tyzdnami som to nejak stopol, zatial ma to drzi a nemal som ani nejaky extra abstak...som taky abstinujuci fajciar