menu na SE

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
denis911
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

menu na SE

Príspevok od používateľa denis911 »

zdravim neviete niekto poradit ako sa zbavit orange menu na sony ericsson k530i a nahradit ho normalnym ako co mavaju od vyroby alebo t mobile ?
qwerty-xyz

Re: menu na SE

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

denis911 napísal:zdravim neviete niekto poradit ako sa zbavit orange menu na sony ericsson k530i a nahradit ho normalnym ako co mavaju od vyroby alebo t mobile ?
flashnutim alebo vymenou firmware. Alebo su tieto polozky toto iste. Mne nahravali firmware origos od SE. Ked nemas ziadneho kamarata ktory by ti to spravil, a sam sa bojis, tak hopni do prveho lepsieho servisu ohladne mobilov a daj si to tam spravit, a rataj s tym zeti potom padne zaruka. Ale ked sa skamosis so servisakom/servisackou tak v pripade ze sa ti daco doebe ti tam da firmware povodny a orange ti da pokoj. Najlepsie je mat kamaratov a kamaratky vsade :wink: Nikde ta potom nebudu buzerovat.
ohladne orange menu, mna to sralo tiez kvalitne.
Ked to nechces robit zasahom do telefonu tak ti pomoze asi len zmena temy.
denis911
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa denis911 »

no ale ked zmenim temu stale to ta ostane a je tu pls daky navod ako to flashnem ?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

denis911 napísal:no ale ked zmenim temu stale to ta ostane a je tu pls daky navod ako to flashnem ?
na hojku nie, ale pride tu urcite nejaky vacsi expert na telefony ako ja a napise ti presny link kde to najdes, ja osm tak nesmierne lenivy ze sa mi to teraz nechce hladat.
gabberman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gabberman »

Napísať odpoveď