drevena hokejka

O športe...
tekely
Novice
Novice

drevena hokejka

Príspevok od používateľa tekely »

Potreboval by som radu ohladom vyberu drevenej hokejky. NIeco za prijatelnu cenu okolo 35 euro. Nepotrebujem drahy komposit, lebo za nejakeho profika ktory vysoli tazke prachy za komposit sa nepovazujem.
Zvazujem kupu JOFA 4020. Mate s nou niekto skusenosti? Diky za rady
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

hokej/hokejbal/inline?

Jofa Titan 4020 je vynikajuca hokejka ako na hokejbal tak aj ladovy hokej, sam ju vlastnim a momentalne s nou hram, len to mi vadi ze je trochu drahsia...a kedysi byvala este drahsia, vychadzala na 1300 jedna, teraz som kupil za 27€ novu, takmer 500 korun rozdiel ;)

PS: kompozitova tycka teda shaft je vec ktoru kupis raz a mas pokoj na dlhsi cas a kupujes lacnejsie cepele (su sice cepele co stoja viac ako samotny shaft :lol: )...s komplet kompozitkami vela skusenosti nemam a ak mam tak len nie dobre..teda som zaujaty..
tekely
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tekely »

na hokej. cital som o nej ,ze ju viac odporucaju na hokejbal. Ty s nou hravas hokej?
Ake drevo za rozumnu cenu by si bral ak by si sa mal rozhodnut teraz co kupit?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Reebok Hybrid Core? Kamarat ju ma, mne sa celom pozdava. Hoci ja mam rad tie pseudokompozitove cepele, ktore sa davaju napr. na Frankliny alebo Bauer ONE30 (ja mam jednu), ale je lahucka, ma dve pozdlzne diery v shafte a stoji nejak 35€. Btw, mirak, hras SHbL?
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

na hokej jednoznacne celodrevenu ako si povedal nezarabas takze nebudes mat na nove kompozitne hokejky zase na hokejbal by som bral kompozitnu
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Gajdy napísal:na hokej jednoznacne celodrevenu ako si povedal nezarabas takze nebudes mat na nove kompozitne hokejky zase na hokejbal by som bral kompozitnu
Lacnejsie ta vyňde kupovat kazdy polrok nejake drevo za 30€, ako jeden kompo shaft 100€ raz za rok/dva a menit cepele, ktore tiez okolo 50 stoja...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

tekely napísal:na hokej. cital som o nej ,ze ju viac odporucaju na hokejbal. Ty s nou hravas hokej?
Ake drevo za rozumnu cenu by si bral ak by si sa mal rozhodnut teraz co kupit?
hram s nou hokejbal..ale jednoznacne by som bral toto aj na lad, lebo to nie je ziadne makke hovienko
moosha napísal:Reebok Hybrid Core? Kamarat ju ma, mne sa celom pozdava. Hoci ja mam rad tie pseudokompozitove cepele, ktore sa davaju napr. na Frankliny alebo Bauer ONE30 (ja mam jednu), ale je lahucka, ma dve pozdlzne diery v shafte a stoji nejak 35€. Btw, mirak, hras SHbL?
mam 19r., ta liga je U16..robil som tam rozhodcu :aasmile11: :mnam: mozno este obcas budem
Gajdy napísal:na hokej jednoznacne celodrevenu ako si povedal nezarabas takze nebudes mat na nove kompozitne hokejky zase na hokejbal by som bral kompozitnu
celokompozitka na hokejbal nie je bohvieco...ma rychly oder, a su pomerne dost problemy pri skracovani (teda aspon ja som mal)
moosha napísal:Lacnejsie ta vyňde kupovat kazdy polrok nejake drevo za 30€, ako jeden kompo shaft 100€ raz za rok/dva a menit cepele, ktore tiez okolo 50 stoja...
drevena jofa: 27€ (vydrzi cca 4 mesiace (dva treningy, jeden zapas za tyzden) )
cepel do tycky: 14,50€ (ano citate spravne) prip. iny model za 18,50€ (vydrzi cca rovnako ako jofa)...
PS: mam aj aj ;)
PS2: da sa dost vela usetrit ked nakupujete od ruky od hokejistov..tusim o niecom takom tu uz bola tema
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mirak2: Netaraj aspon tolko, ved to sa neda ani len citat. Slovenska hokejbalova liga alias SHbL, to ani neviem co je, kedze spravne oznacenie je SHbE ako extraliga, a potom 1. SHbL ako 1. slovenska hokejbalova liga, druha, tretia..., navyse ma viacej kategorii, je to extraliga muzov, potom su tam vekove kategorie ako je U18 a U16. Dokonca na Slovensku sa hravaju aj U10, U12, U14 & U20, cize od malickych deticiek az po muzov. Ale to by si ako rozhodca mal vediet, nakolko o tom tvojom rozhodovani pochybujem, maximalne tak nejaka kosicka regionalna liga, kde piska kadejaky gadzo z ulice, ktory ako tak pozna pravidla a pripadne hrava hokejbal.

Celokompozitka a skracovanie, tak to skutocne neviem o com pises, pretoze je vseobecne zname, ze pri kolene (smerom ku pukovnici) je shaft o nieco tensi, takze po zlomeni cepele tam nie je mozne nasadit novu cepel, ale sa to odpili a cepel sa nasadi z opacnej strany (od rucky kde si ju drzal). A kde je problem pri skracovani okrem toho, ze sa to trochu dlhsie pili ako drevena hokejka???

Bachorky o tom co je vyhodnejsie na hokejbal je zbytocne riesit, pretoze ako drevo, tak aj kompozitka sa moze lahko zlomit, ci uz pri sekani, strielani, niekto ti skoci na cepel a podobne..., takze nech si ludia kupia co chcu, co im vyhovuje a na co maju peniaze.

Z drevenych sa casto pouziva MPS 4900, tam je cena okolo 15-20 eur, pripadne klasika znacky Tohos, ale ta je prilis tazka a uz len blbec by si ju kupil.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

hojko: http://shbl.kalvarka.sk/ ;) a je to pravda, ze tam piskaju kadejaki gadzovia, preto tam uz nepiskam, lebo v zapasoch kde sme boli dvaja rozhodcovia ma boleli oci z toho co piskali moji kolegovia..okrem toho tam hraju drbnute deti ktore nevedia drzat hokejku alebo namysleni zasrani hokejisti ktori mali v oblube ma buzerovat

to s tym zrezavanim: ja ko*ot som skratil kompozitku tak aby sa cepel dala vopchat z tej istej strany...priznavam som debil :lol: kratkost hokejky som vyriesil dlhym nadstavcom....dobre tuna som sa ja oje***
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mirak2: Vidis, takze ide o normalnu regionalnu ligu, tak ako som si aj myslel ;) A s tou hokejkou je to normalne, nemal si to odkial vediet, pokial ti to niekto nepovedal ;)

Co sa tyka rozhodnovania, tak buzeracie ci urazky sa riesia klasicky: 10min trest za nesportove spravanie, pripadne druhy trest za nesportove spravanie a tym padom automaticky trest do konca stretnutia a disciplinarna komisia, ktora rozhodne pripadne o dalsom treste (zastavenie cinnosti na par zapasov). Aspon tak to funguje inak.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

hojko nemozes porovnavat regionalnu ligu z extraligou regionalka je iba pre zabavu a tak to tam aj vipada
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:hojko: http://shbl.kalvarka.sk/ ;) a je to pravda, ze tam piskaju kadejaki gadzovia, preto tam uz nepiskam, lebo v zapasoch kde sme boli dvaja rozhodcovia ma boleli oci z toho co piskali moji kolegovia..okrem toho tam hraju drbnute deti ktore nevedia drzat hokejku alebo namysleni zasrani hokejisti ktori mali v oblube ma buzerovat
Nj, hlavne tota particka hokejistov za HC... kamarati hraju, tak chodim sem-tam sa pozerat na zapasy. Inak, najvacsi ko*ot je suverenne Cverčko :D!
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

viem ze sme offtopic:
moosha: jj, on je riadne odveci, jeho predchodca co tu bol tak bol uplne suprovy clovek a miesto neho prisiel tento t-pack...vela ludi odradil od hrania hokejbalu..

hojko: k rozhodovaniu: z povahy som clovek ktory je bezchybny a je rad ked ho ludia maju za bezchybneho a rozhodovanie rozhodne je jedna z najmenej vdacnych uloh...fuj fuj, radsej hram (povazujem sa za mimoriadne slusneho hraca a na rozhodcu nepi*ujem ked hram, aj on je len clovek)
Napísať odpoveď