nejde mi wifi na pda
-
yamahaMiso
Star
nejde mi wifi na pda
Nejde mi prehliadat stranky aj ked uz som pripojeny na wifi siet.(siet je nezabezpecena, na notebookoch ide v pohode aj na mobile)
mam wm 6.1, siet normalne najde, pripoji sa ale exploler nezobrazi stranku...
Dakujem za pomoc
mam wm 6.1, siet normalne najde, pripoji sa ale exploler nezobrazi stranku...
Dakujem za pomoc
-
yamahaMiso
Star
mal som podobny problem na HP Ipaq rw6815 ...
vyriesil som to nasledovne ...
Start / Nastavenie / Pripojenie / Pripojenie / Upresnit / Vybrat siete / (vyberies polozku wifi mas to pomenovane My Internet alebo tak nejak) das Upravit / Nastavenie serveru proxy
zaskrtni obe kolonky ale ziaden proxy server nezadavaj a odklikni OK snad pomoze
ak nebude fungovat tak skus zaskrtnut len prvu moznost "Tato sit se pripojuje k Internetu"
vyriesil som to nasledovne ...
Start / Nastavenie / Pripojenie / Pripojenie / Upresnit / Vybrat siete / (vyberies polozku wifi mas to pomenovane My Internet alebo tak nejak) das Upravit / Nastavenie serveru proxy
zaskrtni obe kolonky ale ziaden proxy server nezadavaj a odklikni OK snad pomoze
ak nebude fungovat tak skus zaskrtnut len prvu moznost "Tato sit se pripojuje k Internetu"
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
yamahaMiso
Star
ades:spravil som to presne ako si napisal, povodne som tam mal T_mobile internet dal som tam My Work Network aj proxy som nastavil ako je to v predoslom prispevku ale stale nic... uz to fakt nechapem ... mam tam este skusit nastavit Ip routera ?
Chalan od ktoreho som pda kupil pisal ze v kaviarnach normalne chytal wifi a internet isiel ...
Chalan od ktoreho som pda kupil pisal ze v kaviarnach normalne chytal wifi a internet isiel ...
-
yamahaMiso
Star