Kamos potrebuje poradit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ty počuj :).
do tvojho topicu som ti dal vinikajúcu radu s červeným kvetom - kludne mi pošli jeho adresu a ja mu ho poskytnem mám ich doma plllno :)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Vigor napísal:"Chces so mnou chodit?"
"Chces zacat druh spoluzitia dvoch ludia obsahujuci sex?"
"Chces byt mojou mladou?"
"Chces byt mojou cicou?"
"Chces svoju vaginu zaregistrovat na moje meno?"

Sposobov je vela, ale ked ako pisal mi-chau, chalan nema nato gule tak raz darmo. Ale aj tak sa ho prosim Ta spytaj, co mu poradila ucitelka, to som vcelku zvedavy.
vaginu na menoo :D toto je dobre :D

//k teme .. ucitelky by som sa to urcite nepytal ...
a nevem vlastne s cim je problem .... obaja ste ludia ... tak nevem o com... coho sa boji :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Firestone napísal:kludne mu poviem nech sa sem zaregistruje ked mi neverite aj vam dam na neho cislo a adresu a skype - ICQ bohuzial neviem ale mozem sa ho opytat kludne mio dajte niekto svoj nick na skype alebo na ICQ a zapnem si webkam . a uvidite

Ja bych sa neponizil na to že by som to povedal učitelke . a to dievca ktore sa mi páči tak určite nema 14 rokov .

staci povedat a máte to tu napisane
takze je to on :-D btw ty mas kolko rokov :-)
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Ked je taky hanblivy sa jej len priznat ze sa mu paci tak si uz neviem predstavit ten vztah :shock:
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Firestone »

Pýtal som sa ho na všeličo okolo toho . A povedal mi tĺk jeden , že ona ho pred 3 - 4 týždňami ho pozvala niekde na prechádzku . A nevedia sa dohodnúť kedy :aasmile10: :slap: . A furt na ňu pozerá :sok: .

To Flinstone : A bojí sa toho , že s ním nebude chodiť a , že to na plnej čiare dosere . A ešte že sa mu všetci vysmejú ......

To Runes : A ja už som to písal len treba čítať . 13 :oops:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

vysmiat ho nemusia... to zalezi od toho ako sa bude spravat ;) looool pred 3 or 4 tyzdnami ho pozvala von a nenasli si cas :D pane boze

Mne keby sa to stalo tak odlozim to co mam a prisposobim sa samozrejme ak by moja praca nebola surna ale co moze mat taky 13 clovek vazne or surne? tak toto nepochopim :roll:
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Firestone napísal:
To Flinstone : A bojí sa toho , že s ním nebude chodiť a , že to na plnej čiare dosere . A ešte že sa mu všetci vysmejú ......

To Runes : A ja už som to písal len treba čítať . 13 :oops:
Jasne, že ho vysmejú. Viem, že teraz už deti dospievajú rýchlejšie, ale keď sme mali my 13 (nie je to až tak strašne dávno :D ), tak nás chalani mlátili, ťahali za vlasy, otvárali pred telesnou dvere na šatni, nadávali nám a ak sa aj náhodou našiel odvážlivec, ktorý voči niekomu "zahorel veľkou láskou", tak bol okamžite vysmiaty, že sa vôbec baví s babou :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pantinela napísal:Jasne, že ho vysmejú. Viem, že teraz už deti dospievajú rýchlejšie, ale keď sme mali my 13 (nie je to až tak strašne dávno :D ), tak nás chalani mlátili, ťahali za vlasy, otvárali pred telesnou dvere na šatni, nadávali nám a ak sa aj náhodou našiel odvážlivec, ktorý voči niekomu "zahorel veľkou láskou", tak bol okamžite vysmiaty, že sa vôbec baví s babou :lol:
neviem aká si stará ale ked som mal ja 13 - tak sme už behali za holkami a vyhľadávali ich spoločnosť - viem to pretože si dobre pamatám na svoj prvý bozk a bol práve v 13-tich
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

triple napísal:neviem aká si stará ale ked som mal ja 13 - tak sme už behali za holkami a vyhľadávali ich spoločnosť - viem to pretože si dobre pamatám na svoj prvý bozk a bol práve v 13-tich
No veď hovorím, že vývoj napreduje rýchlo :lol: alebo sme len my mali prispatých chalanov :roll: ale už len to, že sa bojí, že ho ostatní vysmejú značí, že je to asi ešte dosť bežné, keď sa toho obáva. :wink:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ešte by si nám mohol prezradiť, koľko máte obaja rokov. Čisto zo zvedavosti, či sme si ťa správne zaškatulkovali. :wink: :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Co takto si precitat prvy prispevok v teme, alebo aj na tejto stranke sa pozri o par prispevkov vyssie... :roll: .
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Frikso napísal:Ešte by si nám mohol prezradiť, koľko máte obaja rokov. Čisto zo zvedavosti, či sme si ťa správne zaškatulkovali. :wink: :)
Keby ste čítali o pár príspevkov hore alebo rovno celú tému tak sa dozviete koľko mám ja rokov alebo on poprípade tá jeho kamarátka . No ale k téme .

dneska mi hovoril , že chce poslať sms - nejaké ľúbostné :shock: . Tak sa ma pýtal či je to dobré ........netuším prečo sa to pýta mňa ....... Nájsť alebo zložiť by nebolo ťažké . To je to najmenej :aasmile10: . Ale či je to je dobrý nápad
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hlúposť :)
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

No tak čo si myslíte čo . Ja len potrebujem pre neho radu a potom môžete tuto tému :lock2:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ach jaj no uvodom to s tym vysmechom je fakt preto som sa ja rozisiel z prvou holkou bo cela trieda to riesila a to bolo prave v 13tich :-D

no a kamosovi radim, zober fotrovu kolinsku rano sa pekne umy vycisty hnaty vycikaj sa navonaj tou kolinskou tvar sa sebaisto pridi zanou ze "ako sa mas 8) " hh alebo proste pridi zanou a povedz ze co takto ist na korcule dneska (alebo na bike abo prechadzat abo daco) boze zavolaj ju von nic viac sa ti tu poradit neda potom ju chod odprevadit domov a spytaj sa ci ju mozes objat a daj jej pusu na licko a povedz ze ti bolo s nou super bud ti da naspat abo ti ju da na pery abo sa zaxichti a ty sa budes tyzden hanbit ale aspon si to skusil a ked sa ti dakto bude smiat tak mu mozes povedat "vies ale ja som narozdiel od teba chcel skusit vztah aj z dakym inym ako rukou"
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Vilmus, a nepojdes so mnou na zmrzlinu? Ukazem ti, ako lizat.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

trosku OT: Podla mna ziadny kamarat neexistuje. Pozrite sa na datum registracie.
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Stav sa . poviem mu nech sa sem zaregistruje . :smt046
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jesus maria vy ste tez jak .... aj keby neexistoval tak co sa mlady nece priznat co to ma spolocne z temou fakt netusim,,, BTW ty by si tez mohol aspon daky report dat ci sa ten tvoj kamos dade pohol bo inak fakt tato cela tema nema zmysel a mozme ju zavret
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ser na toho kamarata a jeho obycajne problemy a posli sem pani ucitelku, ta mna zaujima viac.
Napísať odpoveď