a ten Bartovičov prienik by stal za gól
Slovenska hokejova reprezentacia
Prosim ta, kde si sa to docital? Hladala som to hadam vsade, po vsetkych hokejovych strankach...je sice mozne, ze nepojde, ale toto mi pripada, ako keby "jedna baba povedala" ...djxtreme napísal:mimochodom ako to vyzera s posilami z NHL?...a dnes som sa docital smutnu spravu - Zigo potvrdil ze na MS nepojde v ziadnom pripade,skoda no
No len aby to neskoncilo ako minuly rok, celu sezonu v nhl kazdy hra, nikomu nic nie je a odrazu ked treba prist reprezentovat krajinu tak su vsetci zraneni, alebo maju nejaku fantasticku vyhovorku preco neprist. 
Uz sa ohlasil Budaj, ze nema zaujem pre nepresvedcive vysledky pocas sezony...
Inak ten gol Linusa Omarka bol prekrasny.
Uz sa ohlasil Budaj, ze nema zaujem pre nepresvedcive vysledky pocas sezony...
Inak ten gol Linusa Omarka bol prekrasny.
Hojko - Tatára s Mikušom by som minimálne do checking-line určite zaradil, sú to mladí a talentovaní útočníci, schopní zamotať hlavu súperovým obrancom a zároveň skvelá perspektíva do budúcnosti, čiže môžu nachytať veľa skúsenosti na medzinárodnom fóre. Čiže týchto dvoch by som na MS jednoznačne nominoval.. skôr by som odtiaľ vyhodil iných týpkov, ktorí ani proti Česku nezahrali nič.
Mimochodom, Jozef Stumpel povedal:
Do mužstva by rád privítal Žigmunda Pálffyho. Skalický kanonier sa síce k návratu do reprezentácie vyjadruje negatívne, ale jeho odveký kamarát zdôrazňuje: "So Žigom som telefonoval asi pred týždňom, držím mu palce, aby sa mu ešte darilo a potom sa uvidí. Je to iba na ňom."
To znamená, že iskierka nádeje ešte bliká, aj keď myslím, že po finále PO definitívne zhasne. Z NHL by reálne mohli prísť Handzuš, Chára, Valábik, Sekera, Zedník.. Škoda Svatoša.
Mimochodom, Jozef Stumpel povedal:
Do mužstva by rád privítal Žigmunda Pálffyho. Skalický kanonier sa síce k návratu do reprezentácie vyjadruje negatívne, ale jeho odveký kamarát zdôrazňuje: "So Žigom som telefonoval asi pred týždňom, držím mu palce, aby sa mu ešte darilo a potom sa uvidí. Je to iba na ňom."
To znamená, že iskierka nádeje ešte bliká, aj keď myslím, že po finále PO definitívne zhasne. Z NHL by reálne mohli prísť Handzuš, Chára, Valábik, Sekera, Zedník.. Škoda Svatoša.
Och, pardon, tak som zadrel, rýchlo som ráno rozmýšľal, ponáhľal som sa do školy, tak som sa zmýlil, prepáč.. Pozeral som hokejportal a tento článok.. http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=19987 Bohužiaľ, nepozrel som tabuľky NHL a veril som im..djxtreme napísal:Chara???? ved Boston je druhy najlepsi tim NHL s realnymi vyhliadkami na Stanley Cup
Dúfam, že Stumpel ešte prehodí slovíčko so Žigom a možno ho prehovorí na šampionát, aj keď je to zatiaľ nereálne.. Čo sa týka mien, ktorých by som vyhodil v prípade príchodu dajme tomu piatich posíl z NHL.. Dvoch obrancov (Sekera, Valábik) pravdepodobne niekto z trojice Baranka, Švárny, Valach.. a troch útočníkov (Zedník, Handzuš, Olvecký, možno Pálffy - aj keď zatiaľ nereálne) - odniesli by si to Macho, Bulík, Štefanka.. a aj keď to nechcem, tak asi poletí aj Tatár.. Som zvedavý ako Filc poskladá formácie.
-
Sagittarius
Guru
HOJKO - ja by som ho tam zaradil najmä preto aby ukázali na SVK, že vedia pracovať s mládežou a zviditelniť ho, aj ked sa možno extra nepresadí.. ale zobrať ho tam by bolo v pohode podla mňa, ved zobral aj Lašaka tak a aj Staňu a ukázali sa v dobrom svetle, aj ked je blbosť porovnávať útočníka s brankármi, ale bolo to tak.. a risk je zisk, on je mladý podla mňa by sa vedel dobre vyhecovať a podával by solidné výkony v takom 3-4 utoku..
Ešte menší detail k hráčom z NHL: čo ja viem, tak nejde o to, či hráčov tím postúpi/nepostúpi do play-off, ale či tréner klubu hráča dá do zostavy pre play-off...
Čiže teoreticky by mohol prísť aj Chára či dokonca Hossa... Ale prečo by neposunuli ďalej hráčov, ktorí patria k najlepšim vo svojich tímoch? O toto tu ide...
http://videoalbumy.azet.sk/najkrajsi-sl ... nn72iYw3c6
-
Sagittarius
Guru