No si dobry, myslis ze je aka je pravdepodobnost ze ked si text pustis od zadu ze tam vobec bude nieco zrozumitelne ? Je to samo o sebe velmi obtiazne nejaku taku vetu urobit, nie to este poskladat pesnicku ktora bude mat pre prehrati odzadu zmysel. Ak si myslis ze to bola nahoda, mozno by si mal podat loto. Snad budes mat tiez taku nahodicku a vyhras jackpot.Iron-Eddie napísal:Satanistické texty majú maximálne nórske black metalové skupiny na spôsob Mayhem, Immortal a pod. Ale keď za satanistov niekto označí napr. takých Iron Maiden (ktorých bubeník je ešte k tomu kresťan), tak by mal ísť na psychiatriu. Kiss = Knights In Satan's Service (Rytieri v službách Satana)?. WTF?A ak by sa aj texty odzadu podobali na nejaké satanistické správy, tak to tie skupiny rozhodne nemohli urobiť náročky. Veď kto môže pri skladaní vedieť, ako bude text znieť odzadu?
Človek, ktorý verí tomuto backmaskingu a tomu, že tam skupiny dávajú satanistické odkazy, patrí na psychiatriu.
Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?
-
Iron-Eddie
Light Professional
Taká otázka na úvod: ty veríš na backmasking? Skutočne si myslíš, že tie texty majú odzadu zmysel, a že to tie skupiny robia náročky?Thek_SVK napísal:No si dobry, myslis ze je aka je pravdepodobnost ze ked si text pustis od zadu ze tam vobec bude nieco zrozumitelne ? Je to samo o sebe velmi obtiazne nejaku taku vetu urobit, nie to este poskladat pesnicku ktora bude mat pre prehrati odzadu zmysel. Ak si myslis ze to bola nahoda, mozno by si mal podat loto. Snad budes mat tiez taku nahodicku a vyhras jackpot.
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
toto sa tu zatiaľ neobjavilo
Keď som tak skúmal backmasking n YouTube, narazil som na jedno zaujímavé videjko. Tu sa ukazuje že texty nemusia byť "satanistické", ale teórie vzniku tohoto fenoménu som už popísal vyššie.
Každopánde, Britney Spearse - Hit Me Baby One More Time
Funny
Každopánde, Britney Spearse - Hit Me Baby One More Time
Funny
-
Wishmaster
Medium Professional
Hmm.. Ten backmasking je zvlastny fenomen(aspon podla mna).
Clovek vyuziva mozog na nejake 2-3%(Jedine vraj Einstein vyuzival mozog na nejakych 6-10%). To by museli dani ludia pouzivat inac mozog aby z nejakeho textu, ktory ide normalne, pri spetnom prehrati daval nejak druhy (zmysluplny) text. Autori skladieb pisu texty na zaklade ich pocitov, myslienok, danych problemoch spolocnosti, vojne, laske a pod. A pochybujem aby, ked pise text, si zacne pohmkavat melodiu a v hlave si pusti spetnu nahravku.
Dani ludia z tych spetnych nahravok poculi, to chceli pocut a ked pouziju silne presviedcacie metody(resp. clovek je tvor, ktory sa da lahko podmanit), tak ludia tomu zacnu verit v tisicoch, stotisicoch, milionoch.
//edit: A ludska fantazia je nekonecna..
Clovek vyuziva mozog na nejake 2-3%(Jedine vraj Einstein vyuzival mozog na nejakych 6-10%). To by museli dani ludia pouzivat inac mozog aby z nejakeho textu, ktory ide normalne, pri spetnom prehrati daval nejak druhy (zmysluplny) text. Autori skladieb pisu texty na zaklade ich pocitov, myslienok, danych problemoch spolocnosti, vojne, laske a pod. A pochybujem aby, ked pise text, si zacne pohmkavat melodiu a v hlave si pusti spetnu nahravku.
Dani ludia z tych spetnych nahravok poculi, to chceli pocut a ked pouziju silne presviedcacie metody(resp. clovek je tvor, ktory sa da lahko podmanit), tak ludia tomu zacnu verit v tisicoch, stotisicoch, milionoch.
//edit: A ludska fantazia je nekonecna..
-
adox
Light Professional
Ja mám mikinu na ktorej je 666 niesom satanista iba som ju zdedilJDYOS napísal:Ja som si kúpil jedno tričko na ktorom je kozacia lebka s rohami ale mi teraz vravia že je to satanistycké tričko ale nieje tam žiaden pentagram ani nič také tak neviem teraz ho nemôžem nosiť verejne lebo si o mne pomyslia že som nejaký satanista
OMG NIRVANA
Takto ludia po prvé kebyže ja mám čas tak vám takto zosatanistčím trebars aj elán v "obyčajnom"sony vegase. Po druhé nirvana je normalna skupina ktorej texty sa páčili mnohím ludom a stale ju počuvaju.Isto ste si ju vypočuli aj vy tak teraz rýchlo pomodliť sa do kostla že ste zhrešili.OMG Curt bol feták ktory nezvládal viesť ani kapelu a myslím že nebol taky génius aby spravil dvojitú pesničku a aj náhodou keby tak pokial ju ludia počuvaju odpredu nič sa nedeje.Lenže príde tupec hodí na YT obrateny klip nirvana aha toje satanismus...nemate to potvrdené chojte sa tam do kostola zo starýmy babkami modliť nemožem s vás

I hate myself to bolo cobainovo heslo a nie i hate you treba ho pochopiť to bolo k Nirvane o Slipknot a ostatním metal satanášom ja sa nevyjadrujem otom viem že je to pravý satanizmus tak bu bu bu
a ešte posledná vec satanismus ma vlastný magický jazyk tuším echoliančitina či ako sa to volá ciže by to isto nespieval po anglicky
I hate myself to bolo cobainovo heslo a nie i hate you treba ho pochopiť to bolo k Nirvane o Slipknot a ostatním metal satanášom ja sa nevyjadrujem otom viem že je to pravý satanizmus tak bu bu bu
a ešte posledná vec satanismus ma vlastný magický jazyk tuším echoliančitina či ako sa to volá ciže by to isto nespieval po anglicky
Slipknot niesu satanisti len majú taký image keď sa im to páči
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2009, 21:21 )
//autoeditácia príspevku ( 21 Oct 2009, 21:21 )
no tak vidíš ty tam máš dokonca aj 666 a ja nič také. Mne sa to triko celkom páči a bol som v nom aj vonka už ale pred každým ho neukazujemadox napísal:Ja mám mikinu na ktorej je 666 niesom satanista iba som ju zdedila nosím ju a zatial ma nikto neukamenoval
Re: Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?
xxx---slavo120---
Slipknot ... Beetles...Fredy Mercury... a iny spominaju satana alebo drogy ci ine veci vo svojich ,,piesnach,, je to tak ze ked si ich pesnicku pustis odzadu spomalene a zapocujes sa do slov ale viet budes pocut ich skrity viznam ..........................NAPR:satan,satan,satan...je boh ...a ....zacni fajcit marihuanu---- ine hovadiny
ukladaly sa napriklad na LP-platne-na ktorej boli z jednej strany piesen no ked si obratil piesen isla od zadu.........
Ide o to ze musis davat pozor na to co pocuvas a naco sa pozeras
Slipknot ... Beetles...Fredy Mercury... a iny spominaju satana alebo drogy ci ine veci vo svojich ,,piesnach,, je to tak ze ked si ich pesnicku pustis odzadu spomalene a zapocujes sa do slov ale viet budes pocut ich skrity viznam ..........................NAPR:satan,satan,satan...je boh ...a ....zacni fajcit marihuanu---- ine hovadiny
ukladaly sa napriklad na LP-platne-na ktorej boli z jednej strany piesen no ked si obratil piesen isla od zadu.........
Ide o to ze musis davat pozor na to co pocuvas a naco sa pozeras
-
Deafboy
Darca
Amerika backmaskingu veri natolko, ze sa problematika prebera aj na sude:
http://www.youtube.com/watch?v=wgKFJisceOw
V tomto pripade sa jednalo dokonca o jednoduche "do it", co je samozrejme hovadina.
No ako ukazka ako vazne to niektory ludia beru to staci
Znovu ale vyzyvam ludi, ktory veria, aby mi ukazali jeden song v inom jazyku ako anglickom, kde by sa vyskytovali skryte spravy odzadu.
http://www.youtube.com/watch?v=wgKFJisceOw
V tomto pripade sa jednalo dokonca o jednoduche "do it", co je samozrejme hovadina.
No ako ukazka ako vazne to niektory ludia beru to staci
Znovu ale vyzyvam ludi, ktory veria, aby mi ukazali jeden song v inom jazyku ako anglickom, kde by sa vyskytovali skryte spravy odzadu.
-
Iron-Eddie
Light Professional
Navrhujem, aby sa do tejto témy pridala anketa (sorry, ak už návrh padol a bol zamietnutý), aby sme vedeli, či uživatielia teórii backmaskingu veria, alebo to (ako napr. ja) považujú za hoax. 
Deafboy - to s JP poznám. Ale vtedy sa robili súdy aj s ostatnými skupinami a ich textami v normálnom smere. Bol napríklad proces s Twisted Sister, kde sa spevák (myslím) skupiny vyjadril, že "v tých textoch si každý nájde, čo chce. Ak pani Gorová (Tipper, manželka neskoršieho viceprezidenta Ala Gora) hľadala v texte sadomasochizmus, našla ho." Výsledkom boli tie etikety Parental Advisory.
Deafboy - to s JP poznám. Ale vtedy sa robili súdy aj s ostatnými skupinami a ich textami v normálnom smere. Bol napríklad proces s Twisted Sister, kde sa spevák (myslím) skupiny vyjadril, že "v tých textoch si každý nájde, čo chce. Ak pani Gorová (Tipper, manželka neskoršieho viceprezidenta Ala Gora) hľadala v texte sadomasochizmus, našla ho." Výsledkom boli tie etikety Parental Advisory.
horkyze slize - rozmyslali odzadu
ta pesnicka len odzadu vyznam 
Bez textu čo je udávaný v pesničkách odzadu, im nie je nič rozumieť. (aspoň u mňa)
v skutocnosti to je horsie.... pozrite co nam robi nightwish http://www.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ
alebo taka nirvana http://www.youtube.com/watch?v=O1-NZWtTJYI
dokonca sa to ani nepokusili zakryt...strasne
ok dost bolo srandy rozumnejsim doslo, pre menej rozumnych : co sa babe zachcelo to sa babe prisnilo....
alebo taka nirvana http://www.youtube.com/watch?v=O1-NZWtTJYI
dokonca sa to ani nepokusili zakryt...strasne
ok dost bolo srandy rozumnejsim doslo, pre menej rozumnych : co sa babe zachcelo to sa babe prisnilo....
Je to bullshit.