tahak do mobilu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

tahak do mobilu

Príspevok od používateľa jaroslav22 »

caute nevie mi niekto poradit mame zatjra tazku a velku pisomku z ekonomiky a potrebujem si dat tahak do mobilu lebo na papiery je to moc napadne a neviem ako si to tam dat z kompu na kompe to napisem a potom to chcem dat do mobilu............. kazda rada dobra :)
mireccko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mireccko »

stiahni si read maniac
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

hm tam co s tym?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

čo máš za mobil by nebolo od veci napísať. lebo na 3310ne to nerozbeháš :D
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

nokia 6220
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja mam velmi dobru skusenost s tahakmi v .pdf formate a otvorene v acrobat readere (N70 a N95) ... podporuje to aj vyhladavanie a tak ... neviem ci sa vsak robia dostatocne pokrocile acrobat readery aj v jave, skus si najst na nete :-) ... je to lepsie ako si fotit a potom prehliadat milion fotiek a hladat to, pripadne tam sibrikovat s mobilnym officeom a hladat to v .doc suboroch :-)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Si si istý že máš Nokiu 6220?? Nemáš náhodou Nokiu 6220 classic lebo to je kus rozdiel :D ak máš 6220c tak tá má symbian a predinštalovaný adobe pdf čiže ako napísal nordkapp_pb sprav si to v pdf
jaroslav22
Medium Expert
Medium Expert

nokiu 6220 klasik mam hej tak ako no.....

//autoeditácia príspevku ( 07 Apr 2009, 17:56 )
pocujte a ked ja vam sem dam co potrebujem spravit tak aby som to mohol dat do mobilu pls urobte mi to niekto kto sa v tom vyzna velmi prosim
tu to je:

MPS- je súhrn platobných vzťahov jednotlivých štátov a inštitúcií Tieto vzťahy vyplývajú zo vzájomnej výmeny tovarov a služieb v rámci zahr. obchodu Platobný styk môže byt – zmluvný, nezmluvný V rámci medzinárodného platobného styku sa vyvinuli- systémy platobného styku, formy plat. Styku, platobné prostriedky, technika plat. styku
Systémy platobného styku- a, platenie vo voľne zvoliteľnej mene- nevyžaduje zmluvnú úpravu -b, clearing- platenie pomocou clearingového plat. Styku Medzi štátmi je zmluvne upravený.
Formy plat. Styku- a, platenie v hotovosti, b, úhrada, c, zmenky, d, šeky, e, dokum. Akreditiv, f, dokum. Inkaso, g, platobné karty
Platobné prostriedky- slúžia na vyrovnanie záväzkov a pohľadávok v šekových formách plat. styku -a, pri hotovostnom platobnom styku sú platobnými prostriedkami valuty a zlato -b, pri bezhotovostnom platobnom styku sú platobnými prostriedkami devízy t.j. zápisy na účtoch
Technika platobného styku- je to súbor činností, ktoré sa uskutočňujú v rámci plat. styku( poštou, SWIFTOM) náležitosti plat. styku – platiteľ a príjemca platby - suma a mena v ktorej sa platí - miesto platenia - splatnosť - spôsob zvolenej platby MPS FORMY:- platenie v hotovosti- najmä pri neobchodných platbách - priama úhrada – uskutočňuje sa prevodom z účtu platiteľa na účet príjemcu platby SWIFT- medzinárodná počítačová sieť, ktorá plní úlohu inf. prenosu medzi zúčastnenými bankami. Založená bola v roku 1973 v Bruseli, každá členská banka ma svoju swiftovú adresu. Výhody: rýchlosť, istota a nízka cena služieb. - zmenka – je úverový a platobný styk nástroj a tiež obchodovateľný cenný papier. Je prostriedkom – získania úveru, zabezpečenia úveru, platenia, získania hotovosti eskontom zmenky pred lehotou jej splatnosti. Eskont zmenky- je predaj zmenky pred lehotou jej splatnosti. Tento prevod zmenky na inú osobu sa uskutoční rubopisom.
Šek podľa vystaviteľa- a, súkromný šek- vystaviteľom tohto šeku je dlžník, klient banky ktorý má účet v banke a vlastní šekovú knižku. –b, bankový šek – vystaviteľom je banka dlžníka, považuje sa za bezpečný platobný prostriedok
Dokumentárny akreditív- je klasicky nástroj platenia v medzinárodnom obchode
- Používa sa ak :- obchodný partneri sa nepoznajú
- Ak predávajúci nedôveruje kupujúcemu
- Ak v krajine kupujúceho nie je stabilná hosp. a politická situácia a predávajúci sa obáva, že za tovar nedostane zaplatené
- je písomný záväzok banky, že predávajúcemu zaplatí, ak splní podmienky uvedené v akreditíve. Podstata: kupujúci žiada svoju banku, aby otvorila akreditív a vyplatila určitú sumu, ak budú splnené akreditívne podmienky.
Použite dokum. Inkasa- ak sa obchodný partneri dobre poznajú a dôverujú si, ak má kupujúci lepšie postavenie na trhu ako predávajúci, ak sú v krajine kupujúceho stabilné hosp. a polit. pomery, ak tovar nepodlieha skaze a nie je náročný na skladovanie. Predávajúci dáva príkaz svojej banke aby vydala dohodnuté dok. Kupujúcemu až po zaplatení určitej sumy.

//autoeditácia príspevku ( 07 Apr 2009, 18:07 )
tak pomoze niekto? :cry:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm ak mas taku profku co ja, tka si to bez problemov nahraj ako nahravku an nejake 4 casti a cez hodinu daj sluchatka do usi a rob sa ze pocuvas hudbu obcas kyv hlavou ako do rytmu (nie len ked sa na teba pozera) a mas pokoj, ked sa ta opyta ze co pocuvas tak to jednoducho vypni a opytaj sa ze prepacte nepocul som. Ked ti zopakuje otazku tak jej tam pusti nejaku hudbu co mas v mobile.... hlavne nahravaj zretelne a radsej pomalsie je dost otravne, a hlavne napadne stale si pretacat dozadu. Ale bez nejakych vycitkov ti poviem ze za tri taketo pisomky som sa aj daco naucil a aj vdaka tomu som vedel daco na mature a zmaturoval som pre mna na hrdych 2. :wink:

este z kazdej pisomky som mal za 1 a to som ddakedy nestihol vsetko napisat, ale dala mi jedna lebo si myslela ze ked som sa tak vsetko do podrobna naucil tak viem aj zvysok (na stastie si to neoverovala)
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

SE

Príspevok od používateľa Deafboy »

Na sony-ericssone používam ako ťahák HTML súbor. Pekne si zvýraznímhalvné veci farebne / bold font, porobím odkazy na dôležité veci a tak. Otváram to integrovaným prehliadačom v telefóne.

Neviem ako sú na tom nokie, ale zákaldné HTML by to snáď mohlo otvoriť.
btw. aspoň zformátovať text si mohol aby sa to dalo čítať, ale pochybujem že ti niekto bude robiť ťaháky do mobilu...
Predpokladám že HTML neovládaš (Ak hej tak vopred sry.), takže rýchlokurz geniality.

Aky by sa sa predsalen chcel posnažiť sám, tak stačí vytvoriť nový textový súbor v PC, otvoriť ho cez notepad, vložiť text a to nasledovným spôsobom:

Každé odriadkovanie (enter na konci riadku) sa robí tagom <br> , proste ho tam napíšeš do textu normálne.
Bold text sa robí tagom <b>hruby text</b>
Italic text <i>krive pismenka</i>
Podčiarknutý text <u>podčiarknuty text</u>

Je to vlastne podobné ako tu na fórach.
Dá sa ešte spraviť odkaz na iný dokument, alebo príslušný reťazec v texte tagom <a>, ale to si už naštuduj sám.

Nakoniec to uložíš ako tahak.htm

Prv než to celé zmákneš tak si to vyskúšaj na nejakom texte či ti to nokia otvori.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ja to robím na mojom SE úplne jednoducho: všetko si napíšem to obyčajnéto txt-čka a hodím do mobilu. Skúšal som to aj na nokii (neviem akej) a šlo to.

Deafboy dík za tip... práve som si to vyskúšal a je to ppc!!
Napísať odpoveď