Co by ste privitali nove na fore???
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
toto nie je navrh pre vedenie, skor taky apel pre uzivatelov, ktori pridavaju videa do temy videa v zabave. Bolo by celkom mile ak by bol nazov videa, ktore pridavate zhodny s nazvom na youtube, metacafe, mojevideo, whatevä. Pred pridanim dalsieho videa potom staci vo vyhladavani v teme zadat nazov videa a vy zistite, ci tam dane video uz je alebo nie..
-
Fabo
Hardcore addict
kupo, ale vyriesilo by to aj iny problem - a to ze clovek absolute netusi, o co ide. Pozri sa napr. sem - kto sa v tom má vyznať? Videá z tej témy prakticky nepozerám, lebo netuším, čo mám čakať. Pritom verím, že mnoho videí by pre mňa bolo zaujímavých.
Možno by sa dalo spraviť z toho aj pravidlo...
Možno by sa dalo spraviť z toho aj pravidlo...
-
Fabo
Hardcore addict
Aha, to som si nevsimol, ze bolo stanovene take pravidlo - myslel som presne na nadpisy. Mozno by bolo fajn hodit ho aj do prveho prispevku. Dik za info.
A este ma dnes napadla dalsia vec - nebolo by mozne prilozit k vyberu stran z temy aj moznost "Vsetky" tak ako to je napr. na SMF? Myslim, ze by to aj usetrilo celkom dost klikov aj dotazov na db.
A este ma dnes napadla dalsia vec - nebolo by mozne prilozit k vyberu stran z temy aj moznost "Vsetky" tak ako to je napr. na SMF? Myslim, ze by to aj usetrilo celkom dost klikov aj dotazov na db.
-
audiotrack
VIP
aký výber strán máš na mysli?Fabo napísal:Aha, to som si nevsimol, ze bolo stanovene take pravidlo - myslel som presne na nadpisy. Mozno by bolo fajn hodit ho aj do prveho prispevku. Dik za info.
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
G0lDiER_
King
Uz som to tu raz pisal, no nejak som sa nedockal odpovede.
Nemohlo by sa spravit aby náhľady priloh nezvecšovalo ?
By som skor povedal ze ono ich dava na urcenu velkost, aby velke nahlady zmensovalo, no musi aj tie male zvecsovat ?
Btw. vsimol som si ze nie vzdy to spravi.
// a aj sa spravi, alebo by sa iba mohlo ?
Nemohlo by sa spravit aby náhľady priloh nezvecšovalo ?
By som skor povedal ze ono ich dava na urcenu velkost, aby velke nahlady zmensovalo, no musi aj tie male zvecsovat ?
Btw. vsimol som si ze nie vzdy to spravi.
// a aj sa spravi, alebo by sa iba mohlo ?
-
audiotrack
VIP