inak nechápem čo tu plačeš keď ti nejde o unban, čo čakáš uznanie aký si skiller a aké sú admini lamy ?
CS 1.6 Server hojko.com
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
deadman ja som tu nikde nenapisal, ze som sa nemohol pomylit...ved mylit sa je ludske...mal si par takych situacii, kde to bolo na hrane a jednu ktora ma v tom utvrdila....inak neriesme to tu... napis mi na moje ICQ 421018184....tam si to mozme rozobrat pekne v klude....este si pozrem to tvoje demo co tu mas....
// edit
na deme je nic (teda..pekna scenka kde si ich vyownil).... kedze nemam dokaz cim by som sa obhajil pred ostatnymi...som za UNBAN...ale na druhej strane videl som to co som videl...a myslim ze ma oci neklamali
// edit
na deme je nic (teda..pekna scenka kde si ich vyownil).... kedze nemam dokaz cim by som sa obhajil pred ostatnymi...som za UNBAN...ale na druhej strane videl som to co som videl...a myslim ze ma oci neklamali
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
DeaDman. Dávam ti unban kvôli nedostatku dôkazov (demo). Tiež kvôli tomu, že ak prehliadnem tvoj prvý príspevok, vyzeráš celkom normálne a vieš čo hovoríš. Dúfam že ťa tento, nazvime to "incident" neodradil z hrania na hojkovi a znovu ťa uvidíme. Aby bolo jasné. Nedávame ban hráčom, ktorí sa zdajú byť lepšími oproti ostatním. Znie to zvláštne ale neviem ako inak to napísať. Jednoducho dúfam že skutočne nič nemáš a rád si to overím na servery. Unban je na moju zodpovednosť a preto verím že nerobím chybu. PepoJr. vie čo robí a ak chybu urobí, nemá problém to priznať. Ako sám napísal "sme len ľudia" (kks jak ja túto vetu neznášam
i keď jasné je to pravda). Pre budúcnosť sa kroť, choď sa vybúchať do dubu a potom píš na fórum.
takže ešte raz. Máš unban, a Pepo si ťa určite preklepne
PsychoS to tiež nemyslel zle, len proste napísal čo napísal...
A tak teda admini, zas a dúfam Že naposledy, točíme demá. Keď už niekoho upodozrievam a idem ho sledovať, nerobí nám predsa problém začať nahrávať
(kks napísal som to ako otec, ale práve som dopozeral dosť kvalitný filmýk a tak mám priaznivú náladu na písanie v takomto štýle)
Frux a teba kcem vidieť na servery. Už dlho sme si nezahrali
takže ešte raz. Máš unban, a Pepo si ťa určite preklepne
PsychoS to tiež nemyslel zle, len proste napísal čo napísal...
A tak teda admini, zas a dúfam Že naposledy, točíme demá. Keď už niekoho upodozrievam a idem ho sledovať, nerobí nám predsa problém začať nahrávať
(kks napísal som to ako otec, ale práve som dopozeral dosť kvalitný filmýk a tak mám priaznivú náladu na písanie v takomto štýle)
Frux a teba kcem vidieť na servery. Už dlho sme si nezahrali
-
lekoklatik
VIP
JOKI v banlise som tvoje meno nenašiel. Hľadal som 2 strany dozadu.
Skús sa pripojiť na server, ak ti napíše že máš ban, otvor si konzolu. Označ časť ktorá hovorí o bane, klikni pravým talčidlom, daj copy a potom to postni na fórum. Alebo píš adminovi, ktorý ťa bannol. Poprípade tam zistíš že ban má niekto iný ale má rovnakú IP adresu ako ty. Proste sem postni ten výpis z banu.
Skús sa pripojiť na server, ak ti napíše že máš ban, otvor si konzolu. Označ časť ktorá hovorí o bane, klikni pravým talčidlom, daj copy a potom to postni na fórum. Alebo píš adminovi, ktorý ťa bannol. Poprípade tam zistíš že ban má niekto iný ale má rovnakú IP adresu ako ty. Proste sem postni ten výpis z banu.
Tak som to nasiel tu je to, neviem ja sa do toho nerozumiem, ale chcel by som hrat
BUILD 2738 SERVER (0 CRC)
Server # 357
Couldn't find map maps/awp_india.bsp, server will download the map
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : dido
[AMXBANS] Reason : ' Wallhack '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 195.168.83.44 '
Kicked : You are BANNED. Check y
BUILD 2738 SERVER (0 CRC)
Server # 357
Couldn't find map maps/awp_india.bsp, server will download the map
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : dido
[AMXBANS] Reason : ' Wallhack '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 195.168.83.44 '
Kicked : You are BANNED. Check y
video
Mne to celkom staci. Pepo mal pravdu. A nech ma nikto nepresvieca ze to je normalne.
- Prílohy
-
- deadman.rar
- (2.85 MiB) 44 stiahnutí
-
lekoklatik
VIP