BlackBox BB54G dookola sa restaruje - mam ho vratit?
BlackBox BB54G dookola sa restaruje - mam ho vratit?
Nazdar, potrebujem poradit, cim, al. ako sa dostat do nastavenia tohto routera BlackBox BB54G. Isiel som podla manualu, pouzil som som reset tlacitko a nemozem sa dostat do zakladneho nastavenia. Router vyzera ako keby sa stale restartoval. Cez kabel sa odpaja a nacitava adresa. Wifi signal vobec nenajde. UZ fakt neviem ako dalej. Ist ho reklamovat? Dakujem za pripadne navody a postupy. Roman
Mylsim si ze si si sam odpovedal...
Azda jedine co by mi napadlo je, ze ten router nepripajas napriamo ale cez iny router (switch), a jeho default IP koliduje s inym zariadenim v sieti.
Pripadne by som skusil este napevno priradit na PC IP z rovnakej siete, ako je defaultna IP routra...a skusit sa pripojit takto.
Kazdopadne spravanie, ktore popisujes, bezne nie je, a reklamacii sa asi nevyhnes (ak je novy, tak cim skor reklamujes, tym mas vacsiu sancu, ze ti ho vymenia kus za kus a nebudes musiet cakat do 30 dni na opravu)
Azda jedine co by mi napadlo je, ze ten router nepripajas napriamo ale cez iny router (switch), a jeho default IP koliduje s inym zariadenim v sieti.
Pripadne by som skusil este napevno priradit na PC IP z rovnakej siete, ako je defaultna IP routra...a skusit sa pripojit takto.
Kazdopadne spravanie, ktore popisujes, bezne nie je, a reklamacii sa asi nevyhnes (ak je novy, tak cim skor reklamujes, tym mas vacsiu sancu, ze ti ho vymenia kus za kus a nebudes musiet cakat do 30 dni na opravu)
Ja ho pripajam priamo, notebook aj PC, ip boli nastavene podla navodu. On predtym fungoval. Krasne sa dalo dostat do nastavenia. Ale teraz sa tam vobec nedostanem. Takze asi jedine reklamovat, al. vyhodit.STomko napísal:Mylsim si ze si si sam odpovedal...