Ale ten vymedzený časový rozsah neuviedli. Hm že by ho neuviedli zámerne, alebo je to len malá chybyčka? Čo si o tom myslíte?Ponuka platí do 30. 6. 2009 a uplatňuje sa na volania v čase od 20.00 do 6.00. Hovory presahujúce
vymedzený časový rozsah sú spoplatňované v zmysle platného cenníka služieb. Po uplynutí 7 dní sa
služba automaticky obnovuje. V prípade zákazníkov s programom Fix nastane automatická obnova len
za predpokladu dostatočného kreditu na úhradu ceny služby v čase jej obnovy, pričom pokus
o automatickú obnovu služby sa bude opakovať denne počas 30 dní po skončení 7-dňového obdobia.
Deaktivovanie služby je možné zaslaním bezplatnej sms s textom VECER VYP na číslo 12323,
pričom služba bude deaktivovaná ku koncu 7-dňového obdobia.
Nekonecne volania T- mobile
Nekonecne volania T- mobile
Asi ste si určite všimli reklamu na nekonečné večerné volania pre paušály od T- mobile. Stojí to len 1 euro na 7 dní. Je tu však jeden háčik. Na stránke majú napísané

-
twardykamen
Medium Professional
no hej ale aj tak mi to nedápato83 napísal:Ved si to precitaj poriadne. Vymedzeny casovy rozsah je od 20:00 do 6:00. Vsetky hovory mimo budu spoplatnovane beznymi cenami hovorov.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tuto noc som volal od 00:00 do 5:00 ranoPreetro napísal:no hej ale aj tak mi to nedáurčite to je nejako obmedzene .. vacsinou to byva max 1000 minut a tak.. alebo ze by boli naozaj nekonecne?
nechcem tomu verit, ze by som 7 dni v tyzdni kazdu noc volal od 20:00 do 6:00 a nic by som neplatil okrem toho 1 eura
proste nieco tam na tom nesedi
ak by to tak naozaj bolo, tak teoreticky mame k dispozicii za cely tyzden 4200 minut za 1 euro
tak to by si tu potom mohol zverejnit tvoje poznatky, ci si neskor zacal platit po prevolani nejakeho limitu pocas toho tyzdna alebo niecORP. napísal:tuto noc som volal od 00:00 do 5:00 ranonezhltlo mi to z fix programu ani cent ,cize to bezplatne naozaj je
to obmedzenie na nejake minuty neviem ,sak preto to mam na fixe aby som videl ci to zere alebo nie ,ak prekrocim a zacne zrat uvidim lepsie ako na programe viac tam som to radsej ani nedal ,inak par prispevkov nadomnou ,typicky slovensky narod ,akcia je super ja kludne dam aj tie posrate 2 eura na tyzden lebo sa mi to oplati ,na vsetky akcie co kto da vzdy niekto musi frflat
A to je zrejme aj dovod, preco taketo nieco mozu ponuknut. Mozno ta to bude prvy ci druhy den bavit nespat ...Preetro napísal:tak to by si tu potom mohol zverejnit tvoje poznatky, ci si neskor zacal platit po prevolani nejakeho limitu pocas toho tyzdna alebo nielebo ak by to fakt bolo neobmedzene na ten casovy interval, tak je to super
ale aj tak je to asi nerealne, aby niekto prevolal celych 4200 minut, ktore ma k dispozicii.. ved v noci vacsina ludi spi
-
cORP.
Addict
mozem ti povedat rovno ze hovor trval 4hodiny 32 minut a po ukonceni hovoru mam nastavene informacne sms o zmene kreditu ,ziadna neprisla ,kredit mam stale ten isty ,tym padom z toho vypliva ze je to urcite bezplatne ,vyuzivam stale som rozhodnuty pre mna super vecicka ,pretoze ja zijem povacsinou v noci a v noci aj vybavujem veciPreetro napísal:tak to by si tu potom mohol zverejnit tvoje poznatky, ci si neskor zacal platit po prevolani nejakeho limitu pocas toho tyzdna alebo nielebo ak by to fakt bolo neobmedzene na ten casovy interval, tak je to super
ale aj tak je to asi nerealne, aby niekto prevolal celych 4200 minut, ktore ma k dispozicii.. ved v noci vacsina ludi spi
-
pryja
Darca
Vonku je to uplne normalne, ze su nocne hovory v ramci siete zdarma, tak preco nie aj tu?Preetro napísal:no hej ale aj tak mi to nedáurčite to je nejako obmedzene .. vacsinou to byva max 1000 minut a tak.. alebo ze by boli naozaj nekonecne?
nechcem tomu verit, ze by som 7 dni v tyzdni kazdu noc volal od 20:00 do 6:00 a nic by som neplatil okrem toho 1 eura
proste nieco tam na tom nesedi
ak by to tak naozaj bolo, tak teoreticky mame k dispozicii za cely tyzden 4200 minut za 1 euro
-
cORP.
Addict
praveze nic take osm tam nenasiel a prave na to som sa zameral ci tam je niekde najmensim pismom spomynane nieco o ferovom vyuzivani no naozja som nic nevidel ,ale cital som to okolo pol noci tak nemozem zarucit ze to tak naozaj jeLinkman napísal:nezabudnite na tzv. zásada féroveho používania služieb