Nekonecne volania T- mobile

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Preetro
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Nekonecne volania T- mobile

Príspevok od používateľa Preetro »

Asi ste si určite všimli reklamu na nekonečné večerné volania pre paušály od T- mobile. Stojí to len 1 euro na 7 dní. Je tu však jeden háčik. Na stránke majú napísané
Ponuka platí do 30. 6. 2009 a uplatňuje sa na volania v čase od 20.00 do 6.00. Hovory presahujúce
vymedzený časový rozsah sú spoplatňované v zmysle platného cenníka služieb.
Po uplynutí 7 dní sa
služba automaticky obnovuje. V prípade zákazníkov s programom Fix nastane automatická obnova len
za predpokladu dostatočného kreditu na úhradu ceny služby v čase jej obnovy, pričom pokus
o automatickú obnovu služby sa bude opakovať denne počas 30 dní po skončení 7-dňového obdobia.
Deaktivovanie služby je možné zaslaním bezplatnej sms s textom VECER VYP na číslo 12323,
pričom služba bude deaktivovaná ku koncu 7-dňového obdobia.
Ale ten vymedzený časový rozsah neuviedli. Hm že by ho neuviedli zámerne, alebo je to len malá chybyčka? Čo si o tom myslíte? :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

:) Ved si to precitaj poriadne. Vymedzeny casovy rozsah je od 20:00 do 6:00. Vsetky hovory mimo budu spoplatnovane beznymi cenami hovorov.
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Mna by viac zaujimalo ci to funguje aj pred prevolanim predplatenych volnych minut.... :?:
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ja som to pochopil tak ze to je aj pred prevolanim pausalu.... ajked sa mi zda ze tato akcia nie je nic moc...a este horsie to bude ked to nabehne na 2 eur /tyzden
Preetro
Light Star
Light Star

pato83 napísal::) Ved si to precitaj poriadne. Vymedzeny casovy rozsah je od 20:00 do 6:00. Vsetky hovory mimo budu spoplatnovane beznymi cenami hovorov.
no hej ale aj tak mi to nedá :) určite to je nejako obmedzene .. vacsinou to byva max 1000 minut a tak.. alebo ze by boli naozaj nekonecne? :D nechcem tomu verit, ze by som 7 dni v tyzdni kazdu noc volal od 20:00 do 6:00 a nic by som neplatil okrem toho 1 eura :roll: proste nieco tam na tom nesedi :) ak by to tak naozaj bolo, tak teoreticky mame k dispozicii za cely tyzden 4200 minut za 1 euro
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Preetro napísal:no hej ale aj tak mi to nedá :) určite to je nejako obmedzene .. vacsinou to byva max 1000 minut a tak.. alebo ze by boli naozaj nekonecne? :D nechcem tomu verit, ze by som 7 dni v tyzdni kazdu noc volal od 20:00 do 6:00 a nic by som neplatil okrem toho 1 eura :roll: proste nieco tam na tom nesedi :) ak by to tak naozaj bolo, tak teoreticky mame k dispozicii za cely tyzden 4200 minut za 1 euro
tuto noc som volal od 00:00 do 5:00 rano :D nezhltlo mi to z fix programu ani cent ,cize to bezplatne naozaj je ;) to obmedzenie na nejake minuty neviem ,sak preto to mam na fixe aby som videl ci to zere alebo nie ,ak prekrocim a zacne zrat uvidim lepsie ako na programe viac tam som to radsej ani nedal ,inak par prispevkov nadomnou ,typicky slovensky narod ,akcia je super ja kludne dam aj tie posrate 2 eura na tyzden lebo sa mi to oplati ,na vsetky akcie co kto da vzdy niekto musi frflat :D
Preetro
Light Star
Light Star

cORP. napísal:tuto noc som volal od 00:00 do 5:00 rano :D nezhltlo mi to z fix programu ani cent ,cize to bezplatne naozaj je ;) to obmedzenie na nejake minuty neviem ,sak preto to mam na fixe aby som videl ci to zere alebo nie ,ak prekrocim a zacne zrat uvidim lepsie ako na programe viac tam som to radsej ani nedal ,inak par prispevkov nadomnou ,typicky slovensky narod ,akcia je super ja kludne dam aj tie posrate 2 eura na tyzden lebo sa mi to oplati ,na vsetky akcie co kto da vzdy niekto musi frflat :D
tak to by si tu potom mohol zverejnit tvoje poznatky, ci si neskor zacal platit po prevolani nejakeho limitu pocas toho tyzdna alebo nie :) lebo ak by to fakt bolo neobmedzene na ten casovy interval, tak je to super :) ale aj tak je to asi nerealne, aby niekto prevolal celych 4200 minut, ktore ma k dispozicii.. ved v noci vacsina ludi spi :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Preetro napísal:tak to by si tu potom mohol zverejnit tvoje poznatky, ci si neskor zacal platit po prevolani nejakeho limitu pocas toho tyzdna alebo nie :) lebo ak by to fakt bolo neobmedzene na ten casovy interval, tak je to super :) ale aj tak je to asi nerealne, aby niekto prevolal celych 4200 minut, ktore ma k dispozicii.. ved v noci vacsina ludi spi :)
A to je zrejme aj dovod, preco taketo nieco mozu ponuknut. Mozno ta to bude prvy ci druhy den bavit nespat ...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Preetro napísal:tak to by si tu potom mohol zverejnit tvoje poznatky, ci si neskor zacal platit po prevolani nejakeho limitu pocas toho tyzdna alebo nie :) lebo ak by to fakt bolo neobmedzene na ten casovy interval, tak je to super :) ale aj tak je to asi nerealne, aby niekto prevolal celych 4200 minut, ktore ma k dispozicii.. ved v noci vacsina ludi spi :)
mozem ti povedat rovno ze hovor trval 4hodiny 32 minut a po ukonceni hovoru mam nastavene informacne sms o zmene kreditu ,ziadna neprisla ,kredit mam stale ten isty ,tym padom z toho vypliva ze je to urcite bezplatne ,vyuzivam stale som rozhodnuty pre mna super vecicka ,pretoze ja zijem povacsinou v noci a v noci aj vybavujem veci :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Preetro napísal:no hej ale aj tak mi to nedá :) určite to je nejako obmedzene .. vacsinou to byva max 1000 minut a tak.. alebo ze by boli naozaj nekonecne? :D nechcem tomu verit, ze by som 7 dni v tyzdni kazdu noc volal od 20:00 do 6:00 a nic by som neplatil okrem toho 1 eura :roll: proste nieco tam na tom nesedi :) ak by to tak naozaj bolo, tak teoreticky mame k dispozicii za cely tyzden 4200 minut za 1 euro
Vonku je to uplne normalne, ze su nocne hovory v ramci siete zdarma, tak preco nie aj tu? :)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

nezabudnite na tzv. zásada féroveho používania služieb
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:nezabudnite na tzv. zásada féroveho používania služieb
praveze nic take osm tam nenasiel a prave na to som sa zameral ci tam je niekde najmensim pismom spomynane nieco o ferovom vyuzivani no naozja som nic nevidel ,ale cital som to okolo pol noci tak nemozem zarucit ze to tak naozaj je :D
Napísať odpoveď