Priatelstvo alebo laska?
Priatelstvo alebo laska?
Hojte ludkovia mam taku dilemu, neviem co dievca chce, vlastne viem, ale je to take zamotane, idem pekne od zaciatku. Mam 20 dievca 17 pozname sa 3 roky
najprv to bolo klasicke kamaratstvo nic viac, potom ma zacala mat rada nejak viac to mala 16 aj my to povedala, ale bral som to tak ze dobre a povedal som jej ze neviem ani sam co knej citim a viac sa ktomu nevracala, btw sme spolu skoro kazdy den.... asi pred pol rokom som sa do nej brutalne buchol, no vraj som pre nu ako brat
tak som to nechal tak, a vsetko bolo ok. no teraz ma "chalana" ale stale mi rozprava nieco taketo: este aby sme mi spolu neskoncili atd. bo ze si nevie najst poriadneho chalana a take kecy.... dala sa snim dokopy ked mala trocha vypite takze je to taky divny vztah(chodia spolu 3 tyzden:lol: hovori mi uplne vsetko, a aj to je mozno chyba, chalan sa jej pytal ze skym ho podvedie, bo nejak na mna asi ziarlil trosku vymenoval 3 medzi nimi aj ja , dvoch uplne odpisala a pri mne ze ostala ticho.... nechapem naco mi taketo hovori??? takze fakt neviem co chce, mam sa o nieco zasa pokusat ked mi pred pol rokom povedala nech sa o nu nepokusam bo to budem mat iba tazsie a teraz totok? skuste hodit nejake nazory bo ja fakt neviem uz.... vdaka 
To sa jej po 3 tyzdnoch spytal, ze s kym ho podvedie ? Tak tomu sa hovori dovera. A ak pri tebe ostala ticho.... Asi ti to hovorila preto, ze ti tym chcela nieco naznacit (
) tak sa jej musis opytat, ako spominal chlap predo mnou ZE CO CHCE ? Ak povie ze nevie, tak mas prilezitost prebrat iniciativu do vlastnych ruk, ak povie, ze toho chalana lubi, tak mozes tiez prebrat iniciativu do vlastnych tuk, ale bude to tazsie. Ak si sa do nej zalubil, a myslis, ze by vas vztah mal vyznam, a myslis, ze by si tym rozvinul vase kamaratstvo do niecoho vacsieho, tak to urob. Ale moze sa stat pravy opak.
ale ak ho chce s tebou podviest tak mas vyhrate, teda ak bude s tvojim vykonom spokojna
ale ak ho chce s tebou podviest tak mas vyhrate, teda ak bude s tvojim vykonom spokojna
no neviem fakt, v nedelu sme sa dohodli ze ked bude mat cas zavola a vybehneme von,bo sa mala nejak vela ucit, no nejak nevola
aj ked vcera aj predvcerom bolo vonku s frajerom....
takze laska asik pominula.... uvidim, cez vikend budem mudrejsi, sa jej tak nenapadne spytam ci nemala cas
a kamaratstvo by sa udrzalo podla mna, len neviem ci nezopakuje to co predtym, si pre mna ako brat, ale tak preco provokuje? 
Hah ja som zažila niečo podobné a myslím, že ťa povzbudím. Hovorí tak zvláštne (v šifrách) preto, že ti niečo naznačuje, bojí sa to sama povedať, ale snaží sa, aby ti to došlo bez toho, aby to ona musela povedať po lopate... a o svojom terajšom ti možno hovorí preto, lebo si myslí, že budeš žiarliť a ešte viac sa namotáš.... a k tvojej snahe, len pokračuj ďalej, určite sa nevzdávaj, ....netráp sa a neboj sa, ak by sa aj náhodou stalo, že ťa odmietne, čo si ja osobne nemyslím, tak nemáš čo stratiť, keď to vaše priateľstvo vydržalo vtedy, prežije to aj teraz. bodaj by vám to vyšlo =).... daj potom vedieť, držím palce =)
Axelik.m prepáč, ale s tvojím názorom nesúhlasím, takéto veci by sa podľa mňa mali riešiť vtedy, keď sú obaja triezvi... a čo je on nejaký slaboch... buďto si za niečím stojím alebo to nemá cenu, na žiadne okno by som sa nevyhovárala, v mojich očiach by bol ten chalan ako srab, baby nie sú hlúpe, bola yb som zvedavá, ktorá by mu na to skočila ...... ja osobne som za priamosť...chce to odvahu, ale snáď to prinesie úspech
ale rozhodnúť sa musí on sám, takže zbytočne sa tu budeme my hádať...