mrzne system

Informácie o software, ankety...
Avril
Medium Expert
Medium Expert

mrzne system

Príspevok od používateľa Avril »

prosim vas nepoznate nejaky soft,co by odstranil moj problem?
rozpisem....normalne surfujem a asi po hodine mi normalne zmzrne plocha,moziila a po stlaceni ctrl alt delete a naslednym minimalizovanim to slape dalej..a ked surfujem cez operu,tak tam nevidno kurzor mysi..a stane sa ze to zmrzne aj komplet

a som volal bratrancovi a povedal mi,ze je na to daky special soft co to odstranuje ale nevie si spomenut nan,nepoznate nic take?lebo,uz som nechal prebehnut antivir,nasiel dake trojske kone..spybot..vsetko mozne som odstranil,registre precistil a furt to robi..a to mam cerstvo nainstalovany win,nechapem tomu..dakujem za vase rady
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak mas cerstvo nainstalovy Windows, tak ako ti mohol najst trojske kone??? Ci si ho len preinstaloval??? Rozhodne by som ho najskor prebehol antivirom, nejaky program na spyware a malware... a keby ani to nepomohlo, tak by som to formatol, stiahol najnovsie ovladace a potom by uz problem byt nemal.
Avril
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Avril »

hojko napísal:Ak mas cerstvo nainstalovy Windows, tak ako ti mohol najst trojske kone??? Ci si ho len preinstaloval??? Rozhodne by som ho najskor prebehol antivirom, nejaky program na spyware a malware... a keby ani to nepomohlo, tak by som to formatol, stiahol najnovsie ovladace a potom by uz problem byt nemal.
ano normalne mi naslo trojske kone po nainstalovani a odstarnil som ich..no a prave preto sa pytam,ze ci sa to neda nejak inac odstranit ako len preinstalovanim win..tej moznosti sa chcem vyhnut,ale ked sa inak nebude dat..tak co uz
Napísať odpoveď