Majú chrániť občanov, namiesto toho zastrašovali deti psami, nútili ich mlátiť sa a nakrúcali si ich na video. SME má nahrávku.
BRATISLAVA. KOŠICE. Šesť mladých Rómov stojí 21. marca 2009 v chodbe pod schodmi a vyzliekajú si šaty. Zhora na nich ktosi reve, aby si švihli, pretože ten, kto sa vyzlečie ako posledný, „bude potrestaný“.
Jeden chlapec s vyzlečením spodnej bielizne otáľa. „Dávaj dolu všetko!“ reve hlas. „Ruky za hlavu!“ kričali policajti, keď si nahí vystrašení chlapci zakrývali prirodzenia. Kamera, ktorá nakrúca ponižujúcu scénu, spraví detail genitálií a zaberie pohľad jedného z chlapcov na mučiteľov. Sú nimi košickí policajti na svojej stanici.
toto urcite nie je mucenie...ak tak ponizovanie..
ma to 2 stranky.....tito mali smradi z lunika robia bordel neboli tam zbytocne na tej policii..a co s nimi ma policajt robit? ked boli hlupi a si to este natacali tak im treba
poviem vam tak ... možno to nieje správne mozno ...lebo to su zvierata nie ludia podla mna .... (zavret do rezervacie pri najlepsom vyhubiť) ale ja som sa z chuti zasmial