Plazma/LCD TV do 100cm uhlopriecky

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Plazma/LCD TV do 100cm uhlopriecky

Príspevok od používateľa moosha »

Dnes nam prisiel domov taky letak z madarskeho Euronicsu. Maju tam telky za salene ceny, vacsinou take podradne znacky, ale nasiel som jednu plazmu Panasonic. Je to typ Panasonic TH-37PX8E. Potreboval by som, aby bolo mozne napojit hernu konzolu a hrat v 1080p, aby som neskoro mohol pozerat HD TV vysielanie a aby mala scart alebo nejaky A/V I/O (moj papá sa svojho videorekorderu proste nedokaze vzdat :D). Neskor samozrejme DVD rekorder. Do teliek sa vazne nevyznam, tak by som potreboval poradit ci tieto poziadavky splna a ci za nieco stoji. Popripade vybrat nieco stade - http://www.euronics.hu/akcio/1/filter/id_prodcat alebo ineho HU obchodu. Moje poziadavky su vyssie, uhlopriecka 100cm a cena do tych 15k forintov. Ak sa nic take nenajde, tak nenajde, nevadi.
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Ja som bral 2 mesiace dozadu tusim TH-37PX80 a maximalna spokojnost.
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

TH-37PX80 je vyssia rada ako ta jeho TH-37PX8E ja mam doma TH-42PX80E a som tiez spokojny ale ma to HDready a nie full presne ako ta tvoja 37 a ak sa nemylim nemas tam ani vstup na SD karty...
eldorado08

Re: Plazma/LCD TV do 100cm uhlopriecky

Príspevok od používateľa eldorado08 »

moosha napísal:Dnes nam prisiel domov taky letak z madarskeho Euronicsu. Maju tam telky za salene ceny, vacsinou take podradne znacky, ale nasiel som jednu plazmu Panasonic. Je to typ Panasonic TH-37PX8E. Potreboval by som, aby bolo mozne napojit hernu konzolu a hrat v 1080p, aby som neskoro mohol pozerat HD TV vysielanie a aby mala scart alebo nejaky A/V I/O (moj papá sa svojho videorekorderu proste nedokaze vzdat :D). Neskor samozrejme DVD rekorder. Do teliek sa vazne nevyznam, tak by som potreboval poradit ci tieto poziadavky splna a ci za nieco stoji. Popripade vybrat nieco stade - http://www.euronics.hu/akcio/1/filter/id_prodcat alebo ineho HU obchodu. Moje poziadavky su vyssie, uhlopriecka 100cm a cena do tych 15k forintov. Ak sa nic take nenajde, tak nenajde, nevadi.
Keď chceš plazmu, tak ber buď ešte vlaňajší model od Panasonic TH-42PX80, alebo už novší TH-42PX10. Tieto plazmy sú HDready, nie FullHD. Koľko si ochotný do toho investovať (v €/Sk)?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ja mam doma TH-42PX80 a mozem len doporucit . kvalita za dobru cenu .
8)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Odporúčam LG Scarlet / LG6000 ... Uplne mastná Tv
Napísať odpoveď