Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne sa sniva, tu si fakt uz ludia kur*a nevedia dat stranku a hladat si veci pre svoj char? ja nechapem, co mate nasrane v hlave? v kuse ti isti ludia, tie iste posty o tom istom, neberte to nijak osobne, ani tak ze by som bol neochotny magor, ale v tomto ti clovek nema uz ako pomoct, fakt to je sila .. tolko odkazov na stranky tu mas, a v kuse tu Rainbow prides a pytas sa to iste.
Máš ho na patch na akom aktuálne si ?gm4n napísal:nejde mi quest helper. skusal som uz vsetko mozne rozne verzie mam ho v menu zaskrtnuty raz mi na chvilu uz aj isiel ale potom zasa nic. poradte mam sice mob map ale qh je lepsi.
Btw vykašli sa na q helper ,čítaj questy , zdokonalíš angličtinu pri najhoršom kukneš na wowhead
-
xH4wK
To bude asi tym ze vecsina developerov robi addony uz len pre offi serveri.gm4n napísal:nejde mi quest helper. skusal som uz vsetko mozne rozne verzie mam ho v menu zaskrtnuty raz mi na chvilu uz aj isiel ale potom zasa nic. poradte mam sice mob map ale qh je lepsi.
Ak hras na free tak ti pomoze len stara verzia...
carbonite skusim. ale uz podla ich stranky myslim ze to bude dobre. mal som mob map. polku q neukazoval dobre alebo vobec hlavne tie najtazsie q neboli. no a qh ma aj kamarat a ide mu bez problemov. tak mi ho poslal aby sme mali rovnaku verziu ale neslo. a mam verziu wow 3.0.9 woltk on ho nema ma iba bc ale tu istu verziu. mozno to je tim ze mam wotlk. hmm a q som skusal citat zo zaciatku ale 1 z 10 som vedel kde hladat tak som sa nato vykaslal 
WTS offic pally lvl 80 HORDE Drak'thul povodny majitel
2x T7 na retri
4x T7 na holy
epic lietak, cold weather flying , zakupeny dual spec
v banky je plne gemov + dalsich 12 000 G(ich samotna hodnota je asi 70 EURO)
predbezna cena 170 Euro a mozna dohoda
pre viac info a link na armory piste SS
k ACC davam vsetko vratene CD KEYOV
2x T7 na retri
4x T7 na holy
epic lietak, cold weather flying , zakupeny dual spec
v banky je plne gemov + dalsich 12 000 G(ich samotna hodnota je asi 70 EURO)
predbezna cena 170 Euro a mozna dohoda
pre viac info a link na armory piste SS
k ACC davam vsetko vratene CD KEYOV
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
co palach ta uz nebavi?H@wk napísal:wtb acc na offi alliance lvl 80... ss me
/edit kamos ma lvl 80 huntera a tusim lvl 72 palacha na nasom realme, hunter ma nejake tie epixy z raidu uz nepamatam equip
/edit2:aby som doplnil, oba chary maju 300 riding skill, oba tusim aj cold weather flying, a mal by mat na nich kopu goldov ak ich nerozdal ked odchadzal
-
xH4wK
toho huntra by som aj bral ale dalsieho palacha asi neSchYzo napísal:co palach ta uz nebavi?
/edit kamos ma lvl 80 huntera a tusim lvl 72 palacha na nasom realme, hunter ma nejake tie epixy z raidu uz nepamatam equip
/edit2:aby som doplnil, oba chary maju 300 riding skill, oba tusim aj cold weather flying, a mal by mat na nich kopu goldov ak ich nerozdal ked odchadzal
neviem skor by som chcel nejaku elfku hunterku/humanku (shadow) priestku/ gnoma rogunu alebo neviem
Cena dohodou :d
//btw ked kupim acc daju sa nejako postavy presunut na jeden aby som neplatil za 2 acc _ ...
-
RainbowSix
Light Professional