virusy som kontroloval...naslo mi uz davnejsie nejake trojany,tie som zmazal a zvysok co NOD nasiel je v karantene asi bez moznosti liecenia (priloha)...neviete co s tym je?
Problem pri spusteni OS a ine neskor
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Problem pri spusteni OS a ine neskor
nazdar...mam taky problem...neviem co sa s PC mohlo stat,ale od tohoto tyzdna mi po spusteni vyskoci tabulka o nejakej chybe s generic host 32 (viac v prilohach + popis chyby)...vsetko to zrusim,pocitac ide v pohode ako ma,ale po nejakom case pocas prace na PC sa mi samo prepne moj aktualny motiv na klasicky,netusim akym sposobom...a ked dam napriklad spustit hudbu alebo film,tak mi vyskoci dalsia tabulka ze je problem s nejakym driver rendererom
...ale naposledy (a to bol vrchol), som si spustil hru a pocas nacitavania mi nabehla fialova obrazovka a viac som si ani neprdol...musel som PC resetnut
...neviete co s tym moze byt?
virusy som kontroloval...naslo mi uz davnejsie nejake trojany,tie som zmazal a zvysok co NOD nasiel je v karantene asi bez moznosti liecenia (priloha)...neviete co s tym je?