Pomoc s prepojenim PC z Domacim kinom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
romansa2
Medium Expert
Medium Expert

Pomoc s prepojenim PC z Domacim kinom

Príspevok od používateľa romansa2 »

zdravim... prepojil som domace kino a pc... aby som mal dobry zvuk hlavne na pustanie pesniciek.... vsetko ide v poriadku okrem toho ze mi to strasne ani nie ze susti ale tak hmmmmmkaa... v com to moze byt ako by som to mohol odstranit.. vlasne ked nic nepocuvam tak mi to strasne vadi...
Domace kino....PHILIPS LX 3600D, zvukova karta je na zakladnej doske MSI K9A2 Neo...kabel je klasicky 2 cinche a 1 3,5 mm jack..
Tom1622
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Tom1622 »

Hučí to při vypnutým PC ( ne ze sítě ) ? Zapojit oboje na jednu zásuvku .
romansa2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa romansa2 »

neee mne to huci aj pri pocuvani pesnicky, v pozadi... a ked nic nepucuvamja je to zapnute tak to huci tiez........
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

kup si tieneni kabel :) lebo to moze robit akurat tym ze tieneny nie je :) popripade si pozhnaj aby si nahodou nekupil zbytocne ale myslim zeby to malo pomoct
Marcos Corvin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomoc s prepojenim PC z Domacim kinom

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

romansa2 napísal:zdravim... prepojil som domace kino a pc... aby som mal dobry zvuk hlavne na pustanie pesniciek.... vsetko ide v poriadku okrem toho ze mi to strasne ani nie ze susti ale tak hmmmmmkaa... v com to moze byt ako by som to mohol odstranit.. vlasne ked nic nepocuvam tak mi to strasne vadi...
Domace kino....PHILIPS LX 3600D, zvukova karta je na zakladnej doske MSI K9A2 Neo...kabel je klasicky 2 cinche a 1 3,5 mm jack..
Máš zapnutý mikrofón???
Napísať odpoveď