skladam biike
skladam biike
no idem si skladať bike spravil som si takýto rozpis .........chýba tam ešte kazeta .....ceny su v sk ......no mam presny rozpočet takže mi tam nesmie chýbať ani jedna sučiastka inač bike nedostavam ........kedže dlho žiadne peniaze mať ani nebudem aspon zatial .........takžeby som vas poprosil aby ste napisali čo mi tam ešte chýba a kolko to asi tak stoji
Ram a vidla je v pohode (tade ak to chces mat vyskladane ako na obrazku ) ale:
za 3000 poriadne kolesa nezohnas, mozno tak 3000 za jedno,
ale poradil by som ti nekupovat prehadzovacku, potom ti netreba ani napinak a ani radenie, v pohode mozes jazdit singlespeed. Typujem ze to ches na dirt a street , takze ti netreba ani prednu brzdu. Ked nebudes mat prednu kotucovu brzdu tak ti netreba ani naboj na kotuc. Za usetrene prachy by som kupil poriadne kolesa alebo kvalitne rajdy a predstavec
(ak by si niecomu nechapal , tak to skusim napisat zrozumitelnejsie )
za 3000 poriadne kolesa nezohnas, mozno tak 3000 za jedno,
ale poradil by som ti nekupovat prehadzovacku, potom ti netreba ani napinak a ani radenie, v pohode mozes jazdit singlespeed. Typujem ze to ches na dirt a street , takze ti netreba ani prednu brzdu. Ked nebudes mat prednu kotucovu brzdu tak ti netreba ani naboj na kotuc. Za usetrene prachy by som kupil poriadne kolesa alebo kvalitne rajdy a predstavec
(ak by si niecomu nechapal , tak to skusim napisat zrozumitelnejsie )
no singlespeed som mal ale ked som šiel nanom do mesta s chalanmi tak to nebolo bohvie čo 10km-20km tam a s5 ešte tam sa dalo dole kopcom ale s5 .........................inač obrazok je len len akože hej nekcem ram author abo tak .........takže tak prehadzovačku teda kcem samozrejme len zadnu ...a čo sa týka tích kolies no tak rafik 600sk jeden plus 400sk dopredu náboj a 600sk dozadu a zvyšok je za špice 400sk -----to jest tých 3000sk možno príplatok ešte 400sk za výplet ale možno to zvládnem aj sam a bude 2600sk tak uvidím
skorej ma trápi take veci ako hlavové a tak taketo maličkosti kolko ma to vinde
a brzdy budu asi klasicke gumičkove..........na kotučovky neni peniaz aspon zatial a časom sa uvidí
alebo teda poprípade poradťe nejake kotučovky za rozumnu cenu teda niečo stých lacnejšich a ja porozmýšlam
skorej ma trápi take veci ako hlavové a tak taketo maličkosti kolko ma to vinde
a brzdy budu asi klasicke gumičkove..........na kotučovky neni peniaz aspon zatial a časom sa uvidí
alebo teda poprípade poradťe nejake kotučovky za rozumnu cenu teda niečo stých lacnejšich a ja porozmýšlam
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ty si myslis, ze to zvladnes vypliest aj sam alebo ze ti niekto vypletie dve kolesa za 400 korun??? BTW volant mas na aute, na biku sa pouzivaju riaditka.
To co opisujes mi pride z toho obrazku smiesne, pretoze sa nic z toho neda vycitat, takze by bolo dobre poriadne vsetko rozpisat, ze aka tam pojde prehadzovacka, brzdy, packy, predstavec atd...
A nezabudaj na lanka a bowdeny, tam ti to spravi aj tych 10 eur naviac.
To co opisujes mi pride z toho obrazku smiesne, pretoze sa nic z toho neda vycitat, takze by bolo dobre poriadne vsetko rozpisat, ze aka tam pojde prehadzovacka, brzdy, packy, predstavec atd...
A nezabudaj na lanka a bowdeny, tam ti to spravi aj tych 10 eur naviac.
hlavko a podobne veci nemusis riesit, napr. rozdiel medzi FSA Pig a mojim SALTom je rozdiel len v znacke a farbe, hlavove je uplne rovnake a rozdiel tam je asi tych 900sk. takze hlavko, loziska a taketo somarinky stacia v pohode neznackove,chlebik napísal: skorej ma trápi take veci ako hlavové a tak taketo maličkosti kolko ma to vinde
Brzdy by som radsej dal hned kotucove, lebo kupis vecka, budes jazdit pol roka , potom sa ti budu zdat slabe a uz budes uvazovat nad kotucovkami. To je dalsia zbytocna investicia, ked kupis kotucovky hned tak mas usetreny zas nejaky peniaz. A lacne kotucovky su imho blbost, za 700sk asi zohnas nejake tektro, ale co s nimi?? Brzdna sila je onicom, takze ti nebudu stacit. Radsej popozeraj po nejakych shimanach, alebo napr. Hayes MX alebo Avid bb sa daju zohnat za celkom dobre prachy a brzdia vyborne.
Rám:
Zadný tlmič:
Vidlica:
Hlavové zloženi:
Brzdové páky:
Stredové zloženie:
Kľuky s prevodníkmi:
Radenie:
Reťaz:
Kazeta:
Ráfiky:
Plášte: