Vas vek+vyska+zivotosprava
od mojho posledneho postu v tejto teme ubehlo par mesiacov ba rok aj nieco. zmenilo sa to ze som zacal chodit do posilky coz je moj jediny sport za cely tyzden //3x do tyzdna//, pribral som od posledneho postu 7kg. nebudem to zvalovat na posilku... snazim sa stravovat zdravsie, vela zeleniny a ovocia ale nepodlahnem ani vyprazanym jedlam. avsak uz s mierou //az na vcerajsok kedy som zhresil: pol9 a velky tanier hranoliek, 2 vyprazane syry, kybel tatarskej// a nejem ziadne sladkosti, az na hroznovy cukor po posilke...
cize teraz to vyzera:
za chvilu 21r / 188cm / 83kg
cize teraz to vyzera:
za chvilu 21r / 188cm / 83kg
M@rt1n - 15 rokov a takmer 2 metre? Wáu, neviem si predstaviť, môj najvyšší spolužiak má tuším 180.
Čo sa mňa týka, výška niečo nad 170, váha 56kg - celkovo som, ako sa hovorí, suchý no.. Nevadí mi to, čo sa týka športov - hrám viacero športov rekreačne, s kamarátmi futbal, volejbal, tenis, na telesnej aj basketbal, florbal atď. A niekedy si zajazdím aj na bicykli.. Stravujem sa.. no čo ja viem, keď dostanem chuť, najem sa.. cez víkendy jem aj šesťkrát denne, cez týždeň štyrikrát..
Čo sa mňa týka, výška niečo nad 170, váha 56kg - celkovo som, ako sa hovorí, suchý no.. Nevadí mi to, čo sa týka športov - hrám viacero športov rekreačne, s kamarátmi futbal, volejbal, tenis, na telesnej aj basketbal, florbal atď. A niekedy si zajazdím aj na bicykli.. Stravujem sa.. no čo ja viem, keď dostanem chuť, najem sa.. cez víkendy jem aj šesťkrát denne, cez týždeň štyrikrát..
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Uff,
vek 18, výška ca 190 váha 90-95, kolíše to.
Životospráva neexistujúca
Pijem kedy ako, niekedy za týýdeň 5x, niekedy za 2 raz. V poslednom čase pomenej. Koľko toho vypijem záleží od trvania akcie, v priemere tak do 1,5 nápoja (pivo/poldeci) na hodinu. Tež fajčím, v priemere okolo 5-7 cigariet denne.
No a šport, to je to čo ma serie najviac, čo som na intrákoch tak nešportujem vôbec, keďže tu na to nemám veľmi podmienky. O to viac sa teším domov na leto.
vek 18, výška ca 190 váha 90-95, kolíše to.
Životospráva neexistujúca
No a šport, to je to čo ma serie najviac, čo som na intrákoch tak nešportujem vôbec, keďže tu na to nemám veľmi podmienky. O to viac sa teším domov na leto.
18 rokov, 188 cm, 81 kg
od februara som dal system a pravidelnost posilke, upravil som stravovacie navyky (castejsie a viac
, relativne zdravo)... okrem posilky bike, pred dvoma rokmi este aj taekwondo (10r)
zmena stravy sa (okrem ineho, nastastie) prejavila aj na pase - po velkej noci sa na tom zacne pracovat
od februara som dal system a pravidelnost posilke, upravil som stravovacie navyky (castejsie a viac
zmena stravy sa (okrem ineho, nastastie) prejavila aj na pase - po velkej noci sa na tom zacne pracovat
24 rokov, 192cm, 98kg ... denne sportujem ked sa v praci stale za niecim nahanam, beham hore dole po meste aj po slovensku, vesiam sa kade tade po stoziaroch a strechach ked nahadzujem radia... chcel som si kupit korcule, ale mam brutal problem s velkostou (48), ked sa da chodim na turistiku, obcas rekreacne cosi odbehnem
zjem co mi pride pod nos, alebo co si navarim... v principe takmer vsetko na par vynimiek, najcastejsie asi kuracie maso, nevyhybam sa ani cestovinam a podobne
v podstate kazdy den si dam jedno dve piva pred spanim, len tak doma z chladnicky... (ale zaspim aj bez toho), sem tam sa pritrafi aj nejake to vinko a tak ... fajcenie som konecne uz nechal na pokoji, pravidelne darujem krv.
zjem co mi pride pod nos, alebo co si navarim... v principe takmer vsetko na par vynimiek, najcastejsie asi kuracie maso, nevyhybam sa ani cestovinam a podobne
v podstate kazdy den si dam jedno dve piva pred spanim, len tak doma z chladnicky... (ale zaspim aj bez toho), sem tam sa pritrafi aj nejake to vinko a tak ... fajcenie som konecne uz nechal na pokoji, pravidelne darujem krv.