čaute potrebujem pomoc viem že sa vám to bude zdat divné ale mám kamaráta ktorí fetuje a každí den je to z neho brutálne cítit ale najhoršie je na tom že vždy ked príde domov dostane poriadnu nakladačku a aj tak to robí neviete nejakí sposob že čo si má dat aby mu to nebolo cítit bo nič nepomáha ani ked si dá cibulu nič proste je to cítit aj tak pre normálneho človeka. Pre začiatok by som chcel aby zato nedostával a potom by som ho to chcel odnaučit a dohovorit mu bo dostáva za to strašnú nakladačku vždy ked príde. Dakujem vopred za rady.
fetuje ? akoze riedidla toulen atd ? ked sa z toho chce dostat nech ide na odvykacku...alebo nech ho preplieskaju este viac ak sa nevie uvedomit... sory ale sam ho z toho nedostanes ked si nevies rady ani s tymto
Cyber napísal:jj viem ale aspon na dnes aby mu to zas nezistili a aby zas nedostal potom sa s ním večer porozprávam. Neco čo ked si dá že to z neho nebude cítit.
Ach jo. Co tak cesnak? Alebo kontaktuj nejakeho chemika, nech ti poradi jak to "zneutralizovat"
este si stale nepovdal ze co fetuje , fetovat sa da toluen,riedidla,farby ,, lenze kazdy si pod slovom fetovat daco ine domysli niekto bere ze fetovat= hulis travu .. takze napsi co fetuje
Urcite ma na mysli toluen.
Tento zapach nezakryje nicim,nakolko tym presiakne telo zvnutra aj zvonka.Je to citit aj po 3 dnoch v dychu cloveka.
Ak chces pomoct,tak chod za jeho rodicmi a povedz im,aby namiesto toho,ze ho klatia,vyhladali odbornu pomoc...
ak pre neho tá "nakladačka" nepôsobí výchovne, myslíš že keď nájde spôsob ako sa jej vyhnúť tak prestane? Bude fetovať rovnako ak nie viac, lebo sa nebude báť bitky pretože bude vedieť ako to zakryť