Ahoj te neviete prosim nejaký script na automaticke poslanie udajov z formulára?
No a prečo to potrebujem .. Mam script ktorý mi zistuje velkost stranky a automaticky rozmery posiela do inputu vo formulary a ked človek to odklikne tak ma 100% istotu že všetky obrazky a data sa mu zobrazia priamo bez nutnosti rolovat na okomkolvek rozlišený..tu je script
a toto teraz by som potreboval prerobit tak aby mi to automaticky posielalo a nejako to dostalo do premennej $_POST['width'] a $_POST['height] bez toho aby som ja niečo potvrdzoval
Dakujme za odpovede
hmm mysliš že by sa to dalo urobit aj nejako bez toho formu ? nejako efektnejšie? aby sa to dalo aplikovat ako nejaká funkcia na stranke že by si to vždy po refresnuty stranky načitalo nove udaje?
neviem načo tie údaje potrebuješ. Možno by sa to dalo nahradiť plne javascriptom (to čo ty robíš cez php) a potom by si ich nemusel posielať, prípadne ich posielať ajaxom...
audiotrack napísal:neviem načo tie údaje potrebuješ. Možno by sa to dalo nahradiť plne javascriptom (to čo ty robíš cez php) a potom by si ich nemusel posielať, prípadne ich posielať ajaxom...
aha jasne to už len tak pre zaujimavost som chcel vediet ..ešte raz velka vdaka