mam problem s pocitacom. preinstaloval som si windows vistu a vsetko islo ok ale ked som si nainstaloval ovladace nvidia na graficku (geforce 9600) tak mi po restarte nabehuje len cierna obrazovka. uz som preinstaloval win 3x a stale to iste. nevie niekto poradit v com je problem?
cierna obrazovka ti nabehne okamzite? aj pocas bootovania? ci az pri spusteni winov?
ak az po nacitani winov, potom je to v ovladacoch. Ak je od zaciatku cierna, potom skus pozriet OSD menu monitora, ci nahodou nemas kontrast alebo nieco podobne stiahnute na minimum.
A do monitora ti ide signal(obvykle zlte svetielko sa prepne na modre)?
Ak svieti modre a je cierny obraz, potom zrejme niektore z vyssich moznosti, ale nevylucujem ani graficku. Ak ti do monitora ani nejde signal (ostane zlte), potom je problem v grafickej zaruceny.
chod do safe modu a tam odinstaluj ovladace na kartu a window si ju idenefikuje na svojich a pusti ta do winu. Po tejto operacii si v normal mode zmenis rozlisko na 1024/768 a potom instalnes origo cd ovladace
takze zacnem takto moja byvala grafika geforce nvidia 2
32MB co som mal moje ovladace na cd tak v pohode stiahol som si od vyrobcu vsetko sekalo aj NFS most wanted proste uplne to bolo na p...
ale ked som nahodil s toho cd tak v pohode nechapem
skusal som aj z cd od grafiky a aj z ich stranky najnovsie. bios normalne nabehne este aj ta bootovacia ciara ci ako sa to vola ako nabehuje win a potom to blikne a cierna obrazovka. preinstaloval som win a ide normalne ale neinstaloval som este drivery od grafiky.
-dnes som prisiel na to ze mi to zrobi ked zmenim rozlisenie na 1440x990 cize najvyssie povolene. ked mam nizsie tak to nerobi ale stale som mal to najvyssie.