Problem s pripojenim pocitaca na televizor

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Problem s pripojenim pocitaca na televizor

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ked napojim pocitac na televizor (aj obraz aj zvuk), tak na obrazovke televizora mi nabehne iba plocha z pocitaca, bez ikon.Ked prepnem aby ikony boli na obrazovke televizora tak uz nie su na obrazovke pocitaca.Da sa nejako nastavit aby boli sucastne na oboch obrazovkach, teda na pocitaci a aj na televizore.Dufam ze sa chapeme. :D
chmirko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chmirko »

no, ak mas problem s tim ze nastavis ako aktivny monitor jeden a potom druhy (cize ikony a aplikacie mas raz na jednom a raz na druhom)

vyber moznost klonovat

ikony, hmm viac menej netusim kde budu ale ten co nastavis ako aktivny tak tam sa ti budu spustat aplikacie

ak ich das klonovat budu totozne, teda aj ikony aj vsetko

jo, a ak mas jeden aktivny a druhy nie tak okienkove aplikacie ako aj ikony mozes prestahovat, jednou stranou su spojene (monitory)

snad ti toto daco pomoze, s toho co si napisal potrebujes zistit ako zapnut moznost klonovat obrazy
Plasmon
Darca
Darca

No a to sa robi cez nejaky program, alebo kde vlastne. :?
chmirko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ked pouzivas viac monitorov obvykle ma bud grafika viac vystupov alebo mas tv kartu

cize okrem driverov k timto komponentom je na to bud utilitka, alebo je to spolu s driverom cize pre winXP a jemu podobne

pravi klik na ploche, pozret ci tam to nema dake menu pirdane ak nie tak vlastnosti normalne je tam 5 zaloziek
Motivy, Plocha, Šetrič, Vzhlad, Nastavenie

ak tam je cokolvek navyse pozret tam, to je doplnook dakeho driveru k dakemu komponentu, mozno prave toto

inak zalozka nastavenie, tam by mohol ukazovat viac monitorov a ponuknut dake moznosti, alebo potom tlacidlo upresnit a tam preklikat zalozky

a pootm je na rade manual (taka knizka) ktora bola ku karte (ci uz grafike alebo TV karte)

co zariadenie to inak, toto su asi najstandardnejsie umiestnenia (podla mojich doterajsich skusenosti)
Plasmon
Darca
Darca

No tak ja som zapajal televizor do grafiky. Konkretne do video vystupu.Ale vsimol som si, ze aj na tv karte mam video vystup, naco sa vlastne pouziva?A teda televizor mam zapajat do grafiky alebo do tv karty? :hmm:
Ked kliknem na nastavenia obrazu tak sa mi zobrazi to co je v prilohe.
Ziadne manualy od karty ci uz od grafiky nemam.Da sa to nastavit aj v ATI Catalyst Control Center?
Prílohy
nastavenia.jpg
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

V tej tvojej prilohe je nastavenie rozsirenej pracovnej plochy vo windowse.Mne sa po nainstalovani driveru na grafiku zobrazi,to co mam v prilohe.Tam viem nastavovat vsetko na co sa pytas.V tom ATI center by si mal najst nieco podobne.Skus pravy klik na plochu a polozku garphic properties.

Tie vystupy na TV karte a na grafike sluzia na to iste-teda pokial sa jedna o vystupy..
Prílohy
xxx.jpg
chmirko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

sa pohraj s polickami toto je moj hlavny monitor, ze ako sa to chova ked hlavny nieje ani jeden ,mozno to potom bude klon, rozsirit plochu i na tento by mohlo ich proste zlucit, ako keby si ich mal hned vedla seba a tak sa to chovat, toto su domnienyk, vyskusaj zistis, to co mas v prilohe je ASI pre tie vystupi co mas na grafike, TV karta moze mat nastavenia niekde inde, ale ako uz je spomenute, pozri ATI center

vela stastia a trpezlivosti :)
Napísať odpoveď