E shop
E shop
Cawte chalani co potrebujem na vytvorenie vlastneho e shopu?Treba sa zaregistrovat do obchodneho registra ci ako?Prosim poradte
-
Dawn
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no skor som chcel normalne, nakupit tovar a predavat, ale dane atd priznanie danove pre studenta fuhaturtlak69 napísal:ak tym chces naozaj obracat peniaze, tak musis byt zaregistrovany, odvadzat dane, mat dobre meno, etc. ak chces len predat par haraburd, co doma nemas ako vyuzit, tak staci stiahnut nejaky oscommerce alebo iny e-shop, hodit na nejaky freeserver a je to.
-
mirak2
Hardcore addict
Re: E shop
nie su brile s tvrdym y? bryle?
pri nespisovnom slove to máš jedno, nie?
bryle je v cestine v slovencine je brile, inak tym som chcel poukazat ze ten prispevok som pisal pred dvoma rokmi a teraz sa mi to podarilo nahodit 
prepokladám, že len začínaš a to, čo máš na stránke je len zlomok z toho, čo budeš v dohľadnej dobe predávať. Rozhodol si sa predávať len okuliare v takejto cenovej hladine alebo pôjdeš aj vyššie? Aká je tvoja predstava do budúcnosti?
vies co toto je druhy rok co ich uz predavam a mam vzdy takto 4-5 modelov po 50 kusov z kazdeho ale dalsi rok objednam viacej druhov, ale je to problematicke lebo nie vsetky su ziadane tieto co tam mam su najviac predavane, no cena ostane takato podla mna 6,99 za kus je celkom fer cena, avsak na konci sezony ked uz je dopredaj ich pustavam aj po 6 aj 5, no a na internete s malo peniazmi s eshopoom je tazko prerazit, skor predavam cez inzerciu a aukro.sk toto je iba taky reprezent web, dalsie roky planujem s nimi obehnut vsetky festivali cez leto, tam sa da tiez dost predat som zistil 
-
Hotwire
Addict
kolko na tom tak zarobis? ja som chcel tiez take nieco skusit
vies co nic moc silna konkurencia je, co ja viem tak do 100€ kebyze niesom student tak sa to ani neoplati lebo by si musel platit 40€ zdravotne,ja ako student platim podla zisku
-
RATZINGER666
Darca