Mi pise ze si uz mam zaregistrovat program a sa chcem spitat ze ked si to zaregistrujem ze ci je to zdarma, alebo sa za to plati?
Dakujem
Visual Studio 2008
-
manager666
Star
Express Edition je zdarma,cize ked nechces platit 310€ za verziu Standart alebo 810€ za Professional Edition alebo este viac za rozsirenu msdn resp. Team Edition, tak je to jedina volba...teda pokial ju nechces mat ilegal 
i ked je mi zahadou,ze niekto kto sa venuje(alebo chce
) programovaniu, takuto vec nevie...

i ked je mi zahadou,ze niekto kto sa venuje(alebo chce
ked som sa skusal regnut tak na konci registracie mi toto vypisalo:
Nemôžeme vybaviť vašu požiadavku
Pri vytváraní vášho konta sa v službe Windows Live ID vyskytli technické problémy. Ak chcete začať používať služby Windows Live ešte dnes, obráťte sa na technickú podporu, kliknite sem , vyberte konto Windows Live ID a skopírujte a prilepte uvedený kód do formulára.
a potom taky kod ale nwm co s nim skusal som ho dat ako Live ID ale nejde ak s tym mate skusenosti tak pls help
Nemôžeme vybaviť vašu požiadavku
Pri vytváraní vášho konta sa v službe Windows Live ID vyskytli technické problémy. Ak chcete začať používať služby Windows Live ešte dnes, obráťte sa na technickú podporu, kliknite sem , vyberte konto Windows Live ID a skopírujte a prilepte uvedený kód do formulára.
a potom taky kod ale nwm co s nim skusal som ho dat ako Live ID ale nejde ak s tym mate skusenosti tak pls help