Slovanet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
johny17
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Slovanet

Príspevok od používateľa johny17 »

ma niekto skusenosti s dnešnym slovanetom?chcem si od nich objednat neobmedzeny rychly internet tak nejak sa to vola...ak s tym ma niekto nejaky problem tak napište pripadne odporučte iny :) dakujem
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Myslim, ze v tejto teme som to krasne zhodnotil.
:!: SLOPANET NIKDY VIAC :!: :twisted:
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

pridavam sa k zhodnoteniu :)
Fakty ako automaticke predlzovanie viazanosti, ak nepoziadas o zrusenie vcas, alebo to, ze vsetky neobmedzene veci v slovanete nejake obmedzenia predsa len maju, hovoria za vsetko (nevravim ze to je tak pri vsetkych produktoch... len tie, s ktorymi som mal skusenost ja.... wifi od nich)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co to znamena neobmedzeny rychly internet??? To je niektora sluzba, ktoru ponukaju cez kabel na sidliskach alebo mas zaujem o DSL??? Ci nieco ine???
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

ten neobmedzene rychly internet je cez optiku a je to datovo, casovo aj rychlostne neobmedzene.. jednoducho to ide co to da... maximum siete... ale stavim sa ze je tam vysoka agregacia :D
lofinko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lofinko »

mal som slovanet 4 roky prve dva uplna spoko bez FUP vsetko slapalo ako ma no posledne dva na nic slovnaet je shit fujjjjjj uz nikdy viacej .

teraz mam T 4 od T comu a spoko taha to viacej nez mega a ziadne fup tam mozem mesacne 500 Gb natahat v pohode
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

so slovanetom mam skusenosti aj ja..prve mesiace pofici dobre.. potom sa to zacne .. agregacia taka, ze si bdues trhat vlasy..ano v podmienkach boo, ze agregacia moze byt az 1:50 ale nie, ze tak bude permanentne.. bol som rad ked som kukol mail .. a nie este nieco stiahnut.. mal som pred 4-5 rokmi dsl flat 512/nevim kolko.. vsetko neobmedzene :D sranda, ze po par mesiacoch som mesacne mohol minut 12gb ci kolko a potom nastupovalo take fup, ze som ani nezapinal komp.. tu firmu nedoporucujem nikomu.. nic horsie som nezazil.. denne s ami stavalo, ze zapnem komp a nejde mi net.. musel som im volat na podporu..mesacne aj 6x, ze mi ten *** net zasa nejde.. poprosil som ich nech mi restartuju linku..nie ..oni ku mne musia vyslat technika.. technik dosiel za nevim kolko hodin..zapol si tu ten svoj predpotopny ntb.. nevedel sa pripojit..zavolal, ze fakt treba resetnut linku.. a net zasa isiel.. teraz mam fibernet .. a tento pokoj je na nezaplatenie.. slovanet je uboha napodobenina..

ked uz som sa tesil, ze tie 2 roky neskutocne *** netu skoncili.. tak som im volal, ze cem zrusit zmluvu co mam robit a kam mam napisat.. oni mi s radostou povedali, ze uz nestiham.. lebo 60 dni (alebo dokonca 90 mi povedali?) pred ukoncenim zmluvy im to musim oznamit pisomne..inak sa mi viazanost predlzuje o dalsie 2 roky.. takez som sa s takymto super internetom trapil dalsie 2 roky..
ST1GD3R
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ST1GD3R »

Slovanet síce nemám ale spolužiaci vravia že nič moc.Daj si radšej od T-Comu. :) Ten je spoko som s ním spokojný.
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sulo34 »

slovanet si nedavaj ani keby ti platili ! T-com rush ! .. s rychlostou si robia co chcu ! doslova ! a kolegovi "automaticky" predlzili viazanost o 2 roky .. ko*ot
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

sulo34 napísal:slovanet si nedavaj ani keby ti platili ! T-com rush ! .. s rychlostou si robia co chcu ! doslova ! a kolegovi "automaticky" predlzili viazanost o 2 roky .. ko*ot
ja mam optiku od slovanetu uz 5. mesiac. doteraz ani jeden vypadok, vsetko stabilne, dokonca mi zvysili rychlost z 32 na 40mbit/s a momentalne to ide kolo 48-50 mbit/s

a nenapadlo ta, ze tvoj kolega je debil ? slovanet ponuka 2 zmluvy, resp. konce zmluv. a jedna je, ze sa ti automaticky zmluva predlzi na zmluvu na urcitu dobu teda na dalsie 2 roky, alebo si mozes vybrat, ze chces predlzit na zmluvu s neurcitou dobou, teda po 2 rokoch sa mozes kludne kedykolvek odstupit.

a je to len a len jeho chyba, ked necita zmluvu, ktoru podpisuje.
Napísať odpoveď