pokračuje ešte house ?? ................už je asi totalny koniec čo ?? ................na webe som našiel kopu odkazov že house skončil na 100% a nakoniec pokračoval tak ale ked už ani tu sa nediskutuje tak asi už fakt skončil alebo ?
Samozrejme ,že ešte neskončil .. Ved piata seria je v plnom prúde a čo som pozeral tak sledovanosť na velmi dobrú .
Ten tak skoro neskonči ,ved je to Hous
Zdravim, mam dve otazky.. ktorou seriou skoncila STV a ktore casti sa daju zohnat dabovane (sk alebo cz, neviem kto to vysiela). Piatu seriu som zatial videl len s titulkami, ta este dabovana nebude vsak.
mspeedo napísal:Zdravim, mam dve otazky.. ktorou seriou skoncila STV a ktore casti sa daju zohnat dabovane (sk alebo cz, neviem kto to vysiela). Piatu seriu som zatial videl len s titulkami, ta este dabovana nebude vsak.
mozes zohnat uz aj 4 seriu s dabingom ( ked sa nemylim na AXN uz je .... )
a jj piata seria urcite este nebude s dabingom
inac k tomu dabingu : podla mna sa dost podaril !! dost mi pasuje ale tak predsa origos je origos ... pre mna titulky volba cislo jeden !!!
No takto... ja sa v podstate nebranim Housovi ani v jednom z dabingov vsetky tri mi krasne sedia Slovensky House sedi perfektne, ostatni su slabsi, a cesky je naopak tam sedia seci perfektne a House je len dobry
Ale original je original ale aj tak sa dabingy moc vydarili
jj hlavne house ma skoro identicky hlas svk s cz ..............
hlašky ?? no na stránkach o housovy ich je asi milion ale ak si sa pítal na nas že či mame nejaky naj oblubeny tak neni očom : všetcia klamu a v klamstve začina pravda
M@rt1n napísal:dnes som si pozrel časť č.20 a dosť ma prekvapilo ze Kutner si prevrtal hlavu ale ked si House myslel ze ho niekto zabil som si myslel ze Taub
jj tiez ma to prekvapilo a neviem preco som podozrieval tauba
ale na konci plakal takze to nebol on
....
no dufam ze tam pride novy herec... nejaka nova 13stka
Strašne sa mi páči SK dub a preto stále čakám kým bude niečo na STV alebo poprípade inde, neviete ako to je s 5. sériou, kedy bude odvysielaná ? (odpoveď typu, vtedy keď ju STV zakúpi si nechajte)