takze potrebujem to vymenit a zapojit do toho druheho..ale kedze je to ine s inej pracky tak su tam inac poukladane kontakty....pomoze niekto kto vie ako to zapojit ? diky moc..
hmm najrozumnejsie by bolo najst k tomu schemu...lebo podla farieb kablov to bude zlozite a nemusis sa trafit... ozaj jedine co ti pomoze tak schemy zapojenia a tam mas uz pekne popisane ci to ma byt L1 or N vodic alebo PE
Nevies ci su to kondiky na 100%,ak aj su-nevies ich parametre,nevies ake je vnutorne zapojenie...A len tak tipujes,ze ako to zapojit?Toto sa v pripade elektrickych zariadeni nevyplaca...
k-u-l-i.Odfotis nejake kable pripojene ku nejakym kontaktom a to je cele info-myslis,ze ti na zaklade tohoto niekto seriozne poradi?
Skus to poriadne pofotit-napisy na kondikoch.
k-u-l-i.-tie kondenzatory maju uplne ine parametre.Podla mna sa ti po pripojeni motor nerozbehne.A ak aj ano,tak sa moze prehrievat a aj zhoriet.Chce to rovnaky kondik ako bol stary a najlepsie by bolo,ak by bol na vyssie napetie...
\\-teraz ma napadlo-pracka funguje bez kondika?
Gajdy-myslis,ze kapacita kondenzatora je tam len pre srandu a mozes si tam pripajat kondiky roznych hodnot?
kondik tam ja na rozbehnutie motora...ale ja by som tiez doporucoval dat taky isty lebo s tym ti to vobec nemusi ist...ako pisal dudo alebo ti to pojde ale nemusi spravne fungovat
ale podla kondika co je tam ta schema tak by si to mal vediet zapojit
to ci to bude fungovat tak to neviem..len dal im to opravar ktory sa venaju takymto opravam pracok a podobne veci a ze toto by nemal byt problem ze pojde aj tento..len nema to cas prist zapojit..takze len mi niekto napiste ze ako to zapojit tak poveane ako pre lajika aby som tam este nieco nedosral...