Disco v BA
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Disco v BA
Kto pozna nejaku disco v Bratislave co stoji za to a neni to ziaden pajzel. a este aby tam najlepsie nebolo vstupne alebo fakt nejake symbolicke.
-
TUCERO_SVK
Star
-
TUCERO_SVK
Star
ked prezijes tri eura za vstup tak sa asi len pojdes pozerat na barmana a ostatných..
inak je to imo bieda..
dopler 100sk vstup, na slabe akcie malo ludi /400-500/ co roztrusene a poloprazdne, agresivni biletari, pomerne dost esesákov
saint tropes - bývalý mejdan, dlho som tam nebol, okolo 100sk vstup, dost radi klamú na bare, vela trotlov, agresivni biletari, vela mladích esesákov, ma to pomerne zle meno dvakrat sa tam vrazdilo za starych cias..
infinity naposledy som vstup neplatil, vela trotlov, maly priestor, vela na***anych deti..
harley 2eura vstup, diskoteky pre starsich ludi pod 20 rokov je tam malo, hraju hrozne /ako vsade inde/, biletari v pohode, striptiz..
casey naposledy 2 eura, vela blbcov, casto bitky, predrazene, neprijemni biletari
charlies 3 eura, pomerne drahe, zle satne, vela blbcov, zli biletari, casto bitky
to je podla mna vsetko co sa týka diskotek.. niekedy moznost vymaknut nieco v 39, alebo elame.. tam je v pohode..
inak je to imo bieda..
dopler 100sk vstup, na slabe akcie malo ludi /400-500/ co roztrusene a poloprazdne, agresivni biletari, pomerne dost esesákov
saint tropes - bývalý mejdan, dlho som tam nebol, okolo 100sk vstup, dost radi klamú na bare, vela trotlov, agresivni biletari, vela mladích esesákov, ma to pomerne zle meno dvakrat sa tam vrazdilo za starych cias..
infinity naposledy som vstup neplatil, vela trotlov, maly priestor, vela na***anych deti..
harley 2eura vstup, diskoteky pre starsich ludi pod 20 rokov je tam malo, hraju hrozne /ako vsade inde/, biletari v pohode, striptiz..
casey naposledy 2 eura, vela blbcov, casto bitky, predrazene, neprijemni biletari
charlies 3 eura, pomerne drahe, zle satne, vela blbcov, zli biletari, casto bitky
to je podla mna vsetko co sa týka diskotek.. niekedy moznost vymaknut nieco v 39, alebo elame.. tam je v pohode..
-
Plexxak
Medium Star
co je to "zly biletar"? ja som nikdy so ziadnym nemal problem a to boli casy ked som na disko chodieval pomaly kazdy vikend, tiez som nevidel aby niekto od biletara dostal nepravom, je to len o ludoch... Sice teraz ma to uz dost omrzelo ale z casu na cas preco nie, vzdy zalezi s akou je clovek partiou, vsade je to totiz rovnako slabe, z tohto vyberu mi je najsympatickejsie asi infiniti a pod 18 tam uz pol roka nepustaju a je to celkom striktne 
co vravite na Best club ? http://www.bestclub.sk/
alebo Lotos (v Petrzalke) http://www.diskoteka.sk/old/sk/index.php?p=1116
alebo Lotos (v Petrzalke) http://www.diskoteka.sk/old/sk/index.php?p=1116
-
TUCERO_SVK
Star
plexxak..
moje skúsenosti s biletármi v podnikoch, ktoré som označil ako so zlými biletármi, sú ale zlé.. a nie je to len kvôli ľudom, čo sa nevedia zmestiť do kože..
niektorým evidentne neprospieva za pár korún byť na bráne podniku, chodia okolo teba desiatky pripitých a agresívnych ľudí a tak niekedy mládencom prepne..
samozrejme je to o ľudoch, a preto už na nejaké hnilé diskotéky nechodím, aj keď to nikdy nebolo kvôli hudbe, lebo tá je tam prachmizerný odpad..
moje skúsenosti s biletármi v podnikoch, ktoré som označil ako so zlými biletármi, sú ale zlé.. a nie je to len kvôli ľudom, čo sa nevedia zmestiť do kože..
niektorým evidentne neprospieva za pár korún byť na bráne podniku, chodia okolo teba desiatky pripitých a agresívnych ľudí a tak niekedy mládencom prepne..
samozrejme je to o ľudoch, a preto už na nejaké hnilé diskotéky nechodím, aj keď to nikdy nebolo kvôli hudbe, lebo tá je tam prachmizerný odpad..
pinco napísal:Zaujalo ma to, že "V.I.P.". To znamená, že máš vstup aj na WC?
Kód: Vybrať všetko
Pre drzielov VIP kariet navyse vsetko o -10% lacnejsie-
TUCERO_SVK
Star
Re:
hehe tak ti po tych par mesiacoch ba rokochk6 napísal:Ako hodnotite Subclub?
subclub bol masaker v tom case ked si pisal tvoj post. teraz to je uz nic moc. prefetovana mladez a nepoznaju max kapacitu.
najvacsie minus je obsluha kt oje*** ako sa len da, a kvapkajuci pot zo stropu. inak mam v pameti len dobre spomienky v ucku, tie zle nejak davam bokom. je to prvy podnik kde som sa v ba poriadne rozbil...
-
Peter_Retep
VIP
Re: Disco v BA
studentske party v Casey su legendary, rovnako aj v 39
mne sa lubilo aj v Infinity.
od isteho casu nechodim na ziadne diskoteky ani do klubov,
dovody su nasledovne:
1/malokde hraju to co sa mi paci
2/casto sa objavuju agresivny týpci
3/ problemy zo stolom ak ide vecsia partia
4/drahy alkohol, snaha o nauctovanie veci ktore som nemal
5/nafajcene
6/zaverecna
7/treba sa dostat nejako domov
Vyhody akcii na byte:
1/lacny alkohol, jedlo
2/miesto /nielen/ na spanie zabezpecene
3/iba pozvani ludia
4/hudba podla vzajomnej dohody
5/casovo neobmedzene
Takze mna uz nikam nikto nedostane, ani keby pre mna zadarmo Limo poslali
dovody su nasledovne:
1/malokde hraju to co sa mi paci
2/casto sa objavuju agresivny týpci
3/ problemy zo stolom ak ide vecsia partia
4/drahy alkohol, snaha o nauctovanie veci ktore som nemal
5/nafajcene
6/zaverecna
7/treba sa dostat nejako domov
Vyhody akcii na byte:
1/lacny alkohol, jedlo
2/miesto /nielen/ na spanie zabezpecene
3/iba pozvani ludia
4/hudba podla vzajomnej dohody
5/casovo neobmedzene
Takze mna uz nikam nikto nedostane, ani keby pre mna zadarmo Limo poslali
-
Likenoother
Light Expert
cafte, mam na vas jednu otazku, vzhladom tomu ze informacie v tejto teme su uz starsie 
takze : Ktore kluby su momentalne najlepsie v BA ?
Alebo taku rekapitulaciu, ak by niekto vedel dat o kluboch v ba ?
dakujem
takze : Ktore kluby su momentalne najlepsie v BA ?
Alebo taku rekapitulaciu, ak by niekto vedel dat o kluboch v ba ?
dakujem
-
Hellboy248
Guru wannabe
tropez, subclub, infinity, casey, desti ..na vyber mas dost podnikov len ktory si vybrat?
rozmyslal by som nad tropez, subclub .)