Snad jako odměnu za čekání, které museli vytrpět majitelé Playstationu, schoval vydavatel Take 2 do právě vycházejícího Bioshock PS3 vůbec první teaser trailer z nadcházejícího druhého dílu, který by měl být se vší pompou odhalen snad ještě letos. Z něho vyplývá v první řadě plný název hry, tedy BioShock 2: Sea of Dreams. Proč že právě moře snů?
zatial len tolko. info doplnim hned ako ohlasia nieco konkretnejsie o hre. zatial mozme diskutovat o tom, ze aka asi bude dvojka. TEASER TRAILER a dalsie veci:
to je len teaser, som si uz myslel, ze je to fake, ked tam bolo aj menu... no nwm ako to bude.. kazdopadne Bioshock bola dobra hra.. sa mi pacila
dvojka bude tiez super... len moj PC ju odmietne asi
Na pokracovanie Bioshock som sa tesil este skor ako som dohral jednotku - podarene dielo. Neostava mi ine, ako verit tvorcom, ze tu dvojku nespackaju, kedze zhrat za Big Daddy mi nie je tri krat po voli a celkove moje nadsenie oznamenim tejto novinky, dost kleslo.
Ale ak sa bude jednat o rovnako pekne spracovane prostredie, nie vzdialene od umeleckeho ponimania, velmi rad si to zahram (otazne je ci aj dohram).
No podľa mňa to budú mať tvorcovia veľmi ťažké, aby naplnili očakávania fanúšikov po veľmi dobre spracovanej jednotke. Osobne som pripravený na to, že to možno nebude také dobré, ako by som chcel, ale určite sa na to už teším.
mne sa to velmi nepaci, z toho traileru vidiet ze grafika velmi nepokrocila, vsetko je rovnake, ani vzitie sa do koze big daddyho sa mi nepozdava, hlavne ten HUD aspon mohli zmenit, komplet vsetko rovnake aspon keby nerobili "datadisk"
jaaj nenazranci neviem naco lepsiu grafiku sak to ma uroven aj tak .. cim lepsia grafa tym nadupanejsi stroj treba .. a ja sa viem zabavit aj na minach vo win xD zbytocnost pretoze to aj tak neoptimalizuju kaslu na to lebo cas su peniaze cize blbí zakaznik kupi new masinu ...