LOST
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
taaakze,mal som tu cest uz aj ja
cakal som ze dalsia epizoda bude slabsia ako ta minule,lebo ta bola viac ako skvela (mam radsej casti z toho ineho casu
)
v tejto vsak vznikli dalsie nejasnosti a to napr. kto je ten zastreleny muz a preco ho zaviezli do Orchidu, odkial prisiel Danny (moja prezyvka
,ten chalanisko mi tam chybal,som rad ze sa vratil) a co robil posledne 3 roky alebo kto boli ludia,ktori odhovarali Milesa?.epizodu vsak hodnotim ako priemernu az nadpriemernu...
skoda vsak tych 2 tyzdnov
cakal som ze dalsia epizoda bude slabsia ako ta minule,lebo ta bola viac ako skvela (mam radsej casti z toho ineho casu
v tejto vsak vznikli dalsie nejasnosti a to napr. kto je ten zastreleny muz a preco ho zaviezli do Orchidu, odkial prisiel Danny (moja prezyvka
skoda vsak tych 2 tyzdnov
-
djxtreme
Light Professional
to si si akoze pozrel 2 serie a teraz pozeras zaver piatej?...to si dobry no....myslim ze je trosku na hlavu ti tu pisat cos a tam stalo,pretoze by to nikto nestihol ani do rana...a aj ta dost nechapem....byt tebou tak som stastny clovek,ze ma caka este tolko nepozretych casti
...a ani sa ti necudujem ze tomu nechapes 
-
hojko
Site Admin
Tak som si pozrel posledne dve casti hned po sebe, konecne nieco zaujimavejsie, aj ked zase je to zamotanejsie. Ten dym a John ma moc neuputalo, skor to co sa deje v Dharme mi pride zaujimavejsie. Prichod ponorky na ostrov, co ja viem, kto vie co od toho ocakavat, zrejme pokus o cestovanie v case a navrat do reality.
-
Steven666
King
no trailer na ďalšiu epizódu vyzerá vééľmi zaujimavo 
-
ilfirinSVK
Light Expert
Ten muz nebol zastreleny, ale vyletela mu zubna plomba. Zrejme narazili na to nieco velmi magneticke. Vtedy ked John nezadal cisla, tak vsetky kovove veci zacali lietat smerom k tej veci a taktiez tusim Desmond niekedy v druhej serii spominal ze vzdy ked prejde okolo tej steny tak ho bolia zuby.djxtreme napísal:napr. kto je ten zastreleny muz a preco ho zaviezli do Orchidu
No a preco ho zaviezli do Orchidu to netusim.
Inak ti muzi co uniesli Milesa, predpokladam ze to bude nejaka tretia strana. Teda nie Widmore ani Ben. Mozno to budu ludia zo sucasnej DI.
-
djxtreme
Light Professional
znepokojuje ma to,co povedal na konci traileru Faraday...a to ze ktokolvek moze zomrietSteven666 napísal:no trailer na ďalšiu epizódu vyzerá vééľmi zaujimavo
//autoeditácia príspevku ( 25 Apr 2009, 16:00 )
prave som sa zo spoileru na novu epizodu dozvedel velmi smutnu spravu