zapinanie zdroja 24 pin

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zapinanie zdroja 24 pin

Príspevok od používateľa typek61 »

seruste zaujimalo by ma ako sa zapina 24 pin zdroj :D ja viem ze cez zakladnu ale chcel by som ho zapnut rucne bez dosky da sa to??ak sa nechapeme tak 20 pinove take stare shity :lol: maju spinac ze ked ho zapneme tak sa zapne zdroj spolu s pc.ale tie nove nemaju ziadny spinac a zapinaju sa cez dosku tak poprosim ako :DD diky moc
chmirko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chmirko »

hmm ak myslis 20 pinovy stary AT zdroj a 24 pinovy novy zdroj ATX,
tak toto uz som riesil na jednom kompe na Zakladnej, dva kable sa musia spojit a zdroj sa zapne, uz neviem ktore ale riesil som to cez tlacidlo turbo, ktore sa zaplo a vyplo co bol pulz pre zapnutie alebo tak dako

hmmm, nepametam sa, skusim pozret wiki pre ATX zdroje a napisem, teda ak myslis toto, zatial to neber ako plnohodnotnu odpoved, len bud pockaj az odpisem / popr dakto iny alebo pohladaj

//autoeditácia príspevku ( 10 Apr 2009, 17:48 )
a toto by malo byt co ta zaujima, zdroj wiki pre atx samozrejme a samozrejem anglicka lebo na tej nasej byva maloco pouzitelne

Kód: Vybrať všetko

If you are not working with an ATX motherboard you can only turn on the power by shorting the green wire from the ATX connector to a black wire on the connector (or ground), since it is the motherboard's power switch which the ATX PSU uses. This means that an old PC power supply can be used for tasks other than powering a PC, but one must be careful to observe the minimum load requirements of the PSU.
teda skratujes zeleny kabel (budič) na cierny (zem)
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

diki kamo K :plus: ta neminie :D
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

tu mas obrazok