Co by ste spravili, keby vam niekto bali babu???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Baltier
Novice
Novice

Co by ste spravili, keby vam niekto bali babu???

Príspevok od používateľa Baltier »

Tak si to predstavte...
Vy musite pre nejaku pricinu zostat doma, zatial co vasa polovicka ide von s kamoskami... Avsak zacnu ju balit nejaki chalani... Sice ich po chvile posle kade lahsie, avsak aj tak vas to dokaze straasne nastvat...

Co by ste spravili, keby sa takato situacia stale opakuje??? :D

P.S. ak to tu uz je, kludne LOCK :D
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

porozprával sa so svojou polovičkou
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

:) Bol by som spokojný a moje ego by vzrástlo pokiaľ by teda moja partnerka bola natoľko vyspelá a nevyužívala to a nerobila by schválne napriek.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

UjoNecro napísal::) Bol by som spokojný a moje ego by vzrástlo pokiaľ by teda moja partnerka bola natoľko vyspelá a nevyužívala to a nerobila by schválne napriek.
Jasne v dnesnej dobe by si bol rad? Keby si vsimla ta tvoja, ze je ti ukradnute, ze ju balia iny a nic nerobis. tak asi by velmo rychlo sla za niekym inym :)
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Ked ich poslala do trubky, tak ju ostava len pochvalit, ako dobre sa zachovala, ze moze aj nabuduce a ak by mala nahodou problemy s nimi, tak ze im pojdem pripjestit.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zakladna otazka: vedia ti ostatni ze je zadana? Ak nie, tak co ma ako chalan riesit?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Suhlas. Ak holka nevyzera zrovna ako Fabov avatar a chlapici nevedeli, ze je zadana tak nechapem, co je na tomto na riesenie. Ak by im nedala vediet, ze je zadana, tam by som problem videl. Ale takto.

Chlapi, komu z nas sa este nestalo, ze uz balil aj zadanu :) ? Po zisteni tohoto faktu je samozrejmostou ustupit.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

Vigor napísal:Chlapi, komu z nas sa este nestalo, ze uz balil aj zadanu :) ? Po zisteni tohoto faktu je samozrejmostou ustupit.
nevidim dovod preco by to mala byt samozrejmost....pokial to holke neprekaza a dokonca je rada, tak niet najmensieho dovodu toho nechat
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hm tak uznavam, ze to zavisi, aj ked doteraz som v zivote vzdy upustil od iniciativy ked som zistil, ze bola slecna zadana. Nerob inym to, co nechces aby oni robili tebe, tak sa to vravi a v tomto smere sa toho drzim. Aj ked chapem situaciu, kt. si naznacil, teda ked holke zjavne neprekaza, ze je zadana, no zas v takej situacii by mala u mna mensie ci vacsie minus, pretoze ked som zadany tak nebudem, resp. sa nenecham inym balit. Moj nazor je zhruba takyto.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Keby som tam nebol tak je logické , že nič ....keby som tych chalanov poznal a donieslo by sa mi, že ju balili aj napriek tomu , že vedeli , že je zadaná tak jasné , že to tak nenechám ... ale ako si napísal , keďže by ich poslala do prdele tak by som mohol byť len spokojný ...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Fabo napísal:Zakladna otazka: vedia ti ostatni ze je zadana? Ak nie, tak co ma ako chalan riesit?
SPRAVNE, nechapem ludi, co ked sa len porozpravas s babou, tak hned za tebou pride, zacne tam babu stiskat a pozrie na teba ze: MAS DAKY PROBLEM ?
Ja by som bo tiez nervozny, aj som bol nervozny, ked som sa to dozvedel, ale je to ine, ked chalan nevie, ze ma baba frajera. Keby je to permanentny problem, ze ju bali neustale aj po tvojom upozorneni, tak vtedy to uz treba riesit tvrdsie.

ps: uvedene ako priklad
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Tak asi keby som tam neni, ked som z nejakych pricin doma ako bolo uvedene, tak asi nic by som s tym nespravil. Keby ti to povie, tak isto by mu povedala, ze je zadana a podla toho co spravil on. A ak by sa to opakovalo, tak isto by som to len nepocuval a nejak zakrocil... Za dalsie by som ju nemal nechat nabuduce ist samu (bezomna) nie??? :lol:
Firestone
Medium Expert
Medium Expert

Re: Co by ste spravili, keby vam niekto bali babu???

Príspevok od používateľa Firestone »

Baltier napísal:Tak si to predstavte...
Vy musite pre nejaku pricinu zostat doma, zatial co vasa polovicka ide von s kamoskami... Avsak zacnu ju balit nejaki chalani... Sice ich po chvile posle kade lahsie, avsak aj tak vas to dokaze straasne nastvat...

Co by ste spravili, keby sa takato situacia stale opakuje??? :D

P.S. ak to tu uz je, kludne LOCK :D
Poviem , to asi takto . Dosiel by som za ním a ...... ostatné si domyslite
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

Firestone napísal:Poviem , to asi takto . Dosiel by som za ním a ...... ostatné si domyslite
zbil by si ho? :)
111zuzu111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 111zuzu111 »

nj nj ziarlivost je mrcha :) ale pozri ak jej veris a vies ze nebude robit somarinky tak naco sa stresovat...alebo jej povedz ze nech ti nehovori vsetky detaily kto ju bali vsak ak sa nic nestalo a ak ju neotravuje stale tak je lepsie usetrit si nervicky :wink: ja som tiez strasne ziarliva ale tak v poslednej dobe to skusam brat sportovo lebo ziarlivost vztahu moc neprospieva
a ENERGY ako tvrdsie..?myslis ze tym ze mu das napr na face sa vsetko vyriesi???
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

111zuzu111 napísal:myslis ze tym ze mu das napr na face sa vsetko vyriesi???
ANO :D

Imho, ak mi ma zensku nabalit niekto iny, tak nech to urobi este dnes a neodklada na zajtra. Cim skor, tym lepsie. Osobne toto uz vobec neriesim. Viem ze frajerku obcas ked idu s babami na disku sem-tam nejaky opaluje... uz je mi to jedno. Nic s tym nespravim, tak je skoda trapit sa. Treba zit s myslienkou, ze TY si pre nu ten najlepsi a ona nema preco sa nechat nabalit inym. A ked to spravi, tak asi sotva bola pre Teba prava. Jednoducha logika.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Firestone napísal:Poviem , to asi takto . Dosiel by som za ním a ...... ostatné si domyslite
Tak to si tášky frajer :respect:

Ako vraví k6 a sa nechá zbaliť iným tak viem že to nebola ženská pre mňa.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

moja byvala mala priatela ked som ju zacal balit....

keby mne niekto zacal balit holku a bol by som niekde pobliz tak by som nenapadne prisiel ku nej, objal a pobozkal s vitazoslavnym usmevom na tvari.... borec by zrejmne hned pochopil... to ak by som mal dobru naladu.... ak nie tak by som prisiel, potukal ho po pleci a povedal nech si da rychly odchod od mojej priatelky.. samozrejme zalezalo by od viacerych okolnosti.... samozrejme nemozete v dnesnej dobe byt prilis majetnicki lebo si holka povie ze co ste za debila co jej ani nedovoli sa s niekym bavit.... a este vy budete ten zly
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

hmm tak najskor by som sa asi snazil pred nim ukazat ze nam to klape a nech sa o nic nesnazi...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hehehe zaujimave prispevky niektore su blbe niektore dobre ;)

samozrejme zeby mi to nevadilo ak ta zenska ma rada tak mozu byt okolo nej aj 500 chlapcov a bude ich mat v pazi a ked uz pojde do tuheho tak upozorni ze cuj tu mam pichaca ;) ale berte to aj z druhej strany co by robila priatelka ked teba sa snazi zmocnit nejaka druha?

//imho tato tema je cisto filozoficka lebo neda sa presne urcit co kto kedy ako a za akych pricin
Napísať odpoveď