AMD Phenom II X4 940 Quad-Core, AM2+, 3,0GHz, 125W
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
AMD Phenom II X4 940 Quad-Core, AM2+, 3,0GHz, 125W
Zdarec,
Jake chlazeni byste doporucili k tomuto CPU??
Jake chlazeni byste doporucili k tomuto CPU??
-
fikotek
King
Ja myslim ze je to normalni a uplne jednoduchy dotazmoosha napísal:Nauc sa klast normalne otazky. Skus trocha porozmyslat, ako sa to da blizsie specifikovat, a potom napis. Alebo sa chces len pochvalit, co si ides kupit?
Ja se v hadweru moc nevyznam tak se ptam tady.
Jasne pisu tu abych se pochvalil
Pokud nemas nic vic co by mi nejak pomohlo tak uz sem prosimte nepis.
-
moosha
Darca
Aha, takze tak... no jasne ze lepsie uchladi procesor hocico ine nez box (nie doslova, su aj vynimky). Ale pokial nebudes taktovat, tak to je zbytocnost. Nic ti nebrani kupit si Xigmatek HpDT Achilles alebo Noctua NF-P12, ale bez taktovania zbytocne. Inak, aj si idem kupit Q9400, mozme sa chvalit navzajom
.
-
fikotek
King
Tak ja se nechvalim
"potreboval sem k tomu dobry procesor a tenhle se mi zdal byt za rozumne penize .. rozumny vykon" potrebuju to mit dobre chlazene pac na tom budu dost renderovat a procak bude povetsinou hodne vytazeny.
Na ty chlazeni co si mi poslal se mrknu. K ti dam zas plus
dost me to nasralo. Kdyz si rekl ze se chvalim.
Na ty chlazeni co si mi poslal se mrknu. K ti dam zas plus
-
moosha
Darca
Uvedom si, ze stock chladice (boxy) musia uchladit ten procesor aj pri all-time 100% zatazeni. Su na to stavane. Lepsi chladic ti treba napr. ak by si isiel z 3GHz na 3,6GHz a zvysil by si napatie, vtedy by to uz mozno robilo nejake problemy.fikotek napísal:Tak ja se nechvalim"potreboval sem k tomu dobry procesor a tenhle se mi zdal byt za rozumne penize .. rozumny vykon" potrebuju to mit dobre chlazene pac na tom budu dost renderovat a procak bude povetsinou hodne vytazeny.
Na ty chlazeni co si mi poslal se mrknu. K ti dam zas plusdost me to nasralo. Kdyz si rekl ze se chvalim.
-
Šu-Do
Redeemer
co ? ja pred tym, ako som zacal vobec taktovat som precital snad 20 clankov a aj clanky priamo k mojmu CPU a doske... nesiel som na slepo.. ale aj tak.. robilo chu****.. ked doska nezvladala napätie..moosha napísal:Ani ty se neumel, a blbne? Snad nie. Troska pocitas, a pohodicka. Hoci take to napatie ze ci to da alebo nie k tomu neodmyslitelne patri.
-
trest666
Light Expert
Ja mám Phenom II 940 s Skytche ninja 2. Mám ho taktnutý na 3,6Ghz (18x200) a aktivovaný Cool and Quite, čo znamená že v pohode robíš v podtaktovanom režime 4x800Mhz na 1,0V a keď dám render tak skočí na 4x3,6Ghz na 1,44V - teplota 60stupnov. Výhoda (dobrého chladiča): pri bežnej práci ide celé PC na pasívnom chladení = TICHO a pri rendri trocha hučí ale maká.
-
trest666
Light Expert
Prečo nový typ. Nechápem
http://www.alza.sk/chladic-scythe-ninja-2-d96373.htm
http://www.alza.sk/chladic-scythe-ninja-2-d96373.htm