iphone vs. samsung omnia
drago netrep ....
priznavam ze taky dotyk display ako ma IP nema zatial ziaden telefon ... ale omnia ma k tomu velmi blizko ...
toto ze ma len 65k farieb ... ty mas nejake brutalne oci ze to rozoznas ? pochybujem tak nespletaj kebyze je to rozdiel 4k a 65k tak rozdiel vidno ale rozdiel si medzi 65k, 262k, 16mil nevsimnes ...
IP nema today screen ... velmi zasadna vec ...
omnia ma niekolko stylov today ...
priznavam ze taky dotyk display ako ma IP nema zatial ziaden telefon ... ale omnia ma k tomu velmi blizko ...
toto ze ma len 65k farieb ... ty mas nejake brutalne oci ze to rozoznas ? pochybujem tak nespletaj kebyze je to rozdiel 4k a 65k tak rozdiel vidno ale rozdiel si medzi 65k, 262k, 16mil nevsimnes ...
IP nema today screen ... velmi zasadna vec ...
omnia ma niekolko stylov today ...
len prosim ta netvrd ze neroznas farebny rozdiel medzi ip a omniou. Nejde iba o pocet farieb ale aj pouzita technologia, jas, kontrast, rozlisenie a vsetko dokopy. Hodnovernost a naturalnost farieb, zaroven aj prijemnost na pohlad je momentalne najlepsia na iP.ob3l1x napísal:drago netrep ....
Co sa tyka toho dotyku, to je matuce. Ber to tak ze pre usera ktory je zvyknuty dlhu dobu na iphone, pak chyti omniu a hned vidi velky skok. Pre pouzivatela kt ma skusenosti s horsimi alebo ziadnymi touchscreenmi je to v pohode.
jaaaaaj, tak potom som zabudol ze na pc mas vsetky programy a nastavenia (vratane os linux) sucastou balenia. Tam ti ta pohodlnost nevadi? preco sa neuspokojis s predinstalovanymi aplikaciami a nastaveniami ? Ale na iphone ti to vadi.ades napísal:na pocitaci fungujem uplne bez problemov, vacsinou linux![]()
a nikdy som nepovedal ani som sa nesnazil prezentovat OS ako nevyhodu. aj WM je OS
-
->slavo<-
Addict
Ob3l1x asi myslel ,ze ten rozdiel farieb je minimalny a pri beznom pouzivani si to ani nevsimnes Ja sam mam omniu a s farbami som uplne spokojny ked som sa rozhodoval aky telefon si kupit tak pocet farieb som nikdy neriesil lebo napr aj SE Xperia ma len 65k farieb a display je perfektny
Skor by som povedal ,ze je dolezitejsie rozlisenie.
Velka skoda ze WM podporuje len 65k farieb. Zatial najblizsie k dokonalosti ma Omnia HD AMOLED 16 777 216 farieb, 360 x 640 b., uhlopriečka 94 mm (3,7")
Skor by som povedal ,ze je dolezitejsie rozlisenie.
Velka skoda ze WM podporuje len 65k farieb. Zatial najblizsie k dokonalosti ma Omnia HD AMOLED 16 777 216 farieb, 360 x 640 b., uhlopriečka 94 mm (3,7")
Rattata: nemozes porovnavat klasicky pocitac a PDA, este nie sme na takej urovni, aby to bolo porovnatelne. a este k tej prijemnosti na pohlad, mal si na mysli vzhlad prostredia alebo ako si to myslel?
//autoeditácia príspevku ( 11 Apr 2009, 11:48 )
a dovolim si teraz zautocit agresivnejsie: ta veta "ktore bude o chvilu podporovat aj iP" ma, s dovolenim, nasrala. neviem ako ty, ale ja si telefon nekupujem podla toho, co BUDE vediet robit, ale podla toho, co vie PRAVE TERAZ. a vyhovarat sa, ze ved to bude a preto je to lepsie mi pride dost ubohe.
presne to som hovoril: preco by som si mal kupovat nejaky externy program, ked to mam vo WM uz od zaciatku?Stopa napísal:iphone MA today screen, hned niekolko, asi najpopularnejsi je intelliscreen
//autoeditácia príspevku ( 11 Apr 2009, 11:48 )
nereaguje? neviem teda aky kus si drzal v ruke, ale ja so svojim nemam problem ovladat vsetko prstami, vratane samsung widgets, co je uplne genialna vec, vdaka ktorej sa btw dostanes k programom za rozhodne mensi cas ako za minutu. tiez si mozes prednastavit tlacidla ako pristup k jednotlivym programom.Drago napísal:Asi tyzden dozadu som drzal Omniu. No, akoze je fajn, ze WM obsahuje Office a rozne manazerske veci (ktore bude o chvilu podporovat aj iP), ale kym sa k nim dostanem, ubehne asi minuta. Telefon absolutne nereaguje na dotyk prsta, na pero je to o nieco lepsie, ale tiez to nie je ziadna slava. Skaredy system Windows Mobile, 65k farieb (ach, ten WM), snad fotak ma lepsi, ale na obcasne momentky staci hocijaky telefon. Rezult: urcite by som si vybral iP ako Omniu.
a dovolim si teraz zautocit agresivnejsie: ta veta "ktore bude o chvilu podporovat aj iP" ma, s dovolenim, nasrala. neviem ako ty, ale ja si telefon nekupujem podla toho, co BUDE vediet robit, ale podla toho, co vie PRAVE TERAZ. a vyhovarat sa, ze ved to bude a preto je to lepsie mi pride dost ubohe.
prepac ale ak by si bol majtel omnie jak ja a mal si nieco od SPB (ako vyzera to pekne mozes si spravit skoro "Vlastne" menu) tak by si zistil ze mobil ty nevydrzi hrat hudbu ani ne hodinu... uplne zbrzdeny tym menu... preinstaloval som mob a vydrzi vpohode film /1,5h/ odohrat a este nieco vydrziShark NX napísal:ades vyhoda iPhonu je v tom ze aj ked nechces ist do JailBreaku tak nieje problem fungovat na platenych apps.
Kedze vobec niesu drahe. 70€Cent za Reflexivny HUD na Palubnu dosku (GPS)
1,2€ za celkom v pohode hry atd.
Bohuzial v tomto je WM drahsie.
SPB Mobile Shell 21$ atd...
dodo v pohodeNevedel som ze take nieco chystaju
to bol iba priklad ceny aplikacie...TraiTor napísal:prepac ale ak by si bol majtel omnie jak ja a mal si nieco od SPB (ako vyzera to pekne mozes si spravit skoro "Vlastne" menu) tak by si zistil ze mobil ty nevydrzi hrat hudbu ani ne hodinu... uplne zbrzdeny tym menu... preinstaloval som mob a vydrzi vpohode film /1,5h/ odohrat a este nieco vydrzi
-
Alex481991
Medium Star
ja by som bol jednoznačne za omniu ktora je jednoznačne po hardwarovej schranke lepšia napriklad ma kvalitnejši displej . Taktiež zaujimavejšie menu, príjemnejšie ovladanie, takktiež celkovo na dotyk je prijemnejšia. Ono v podstate iphone je ešte len začiatok vyvoja mobilov z dotykovim displejom čiže vela čakat nemožeš aj ked verzia 3G už ma nejake tie chyby už vychytané mojim nazorom je jednoznačne omnia ale koniec koncou je to len na tebe
drzal si vobec niektory z nich v ruke? omnia ma vselico, len nie lepsi displej ako iPhone. a zaciatok vyvoja mobilov s dotykovym displejom? robis si prdel? to ovladanie je uplne premakane a to uznavam aj ja. je to asi najlepsi dotykac predavany seriovoAlex481991 napísal:ja by som bol jednoznačne za omniu ktora je jednoznačne po hardwarovej schranke lepšia napriklad ma kvalitnejši displej . Taktiež zaujimavejšie menu, príjemnejšie ovladanie, takktiež celkovo na dotyk je prijemnejšia. Ono v podstate iphone je ešte len začiatok vyvoja mobilov z dotykovim displejom čiže vela čakat nemožeš aj ked verzia 3G už ma nejake tie chyby už vychytané mojim nazorom je jednoznačne omnia ale koniec koncou je to len na tebe
jj, tak toto bol asi najhorsi post aky som kedy videlAlex481991 napísal:ja by som bol jednoznačne za omniu ktora je jednoznačne po hardwarovej schranke lepšia napriklad ma kvalitnejši displej . Taktiež zaujimavejšie menu, príjemnejšie ovladanie, takktiež celkovo na dotyk je prijemnejšia. Ono v podstate iphone je ešte len začiatok vyvoja mobilov z dotykovim displejom čiže vela čakat nemožeš aj ked verzia 3G už ma nejake tie chyby už vychytané mojim nazorom je jednoznačne omnia ale koniec koncou je to len na tebe