vsak xpcko si samo nainstaluje usb podla mna nie??inac aj mne toto robilo v prednom panely vyskusaj este pichnut usb do zadneho panelu ak si uz urobil tak potom nic
ako uz bolo napisane, ak sa jedna o zariadenie Plug&Play nepotrebujes pre XP k tomu ziaden driver, akurat XP ma taku blbost, ze obcas si "chce pamätat" co bolo v ktorom porte a vie to znemoznit pracu inych zariadeni, skus zariadenie vybrat a opätovne vrazit do portu, niekedy pomoze restart PC, najlepsie je ak mas moznost pichnut to do ineho portu
jo, alebo to vraz do uplne ineho PC, je mozne ze zariadenie je poskodene a preto ho system nemoze rozpoznat
a este ak nbiesi prihlaseny ako admin, niektore zariadenia ti system nedovoli pripojit, lebo je za tym skryta "instalacia" teda uprava ovladaca a to ako obmedzeny uzivatel nie vzdy mozes (toto ma jednu dobu vedelo potesit na kompoch v skole)
no a je tu naozaj aj moznost ze system ma poskodenu kniznicu P&P driverov a tento mu chyba, bud oprava systemu alebo skusit driver pre Win98
este som chcel, ak je PC pretazene, teda z maticnej ide 2×USB port a cela bedna je nahubovana ze ich mas co ja viem 8 a vsetky obsadene, moze uz byt pretazeny port, cize nedava zariadeniu dost stavy, to nefunguje poriadne a teda nieje mozne ho ani rozpoznat