tento problém se mi na PC nikdy předtím nevyskytl. Mluvím tedy o taťkovém PC, není to můj. ESET už jsem mu tam vklidu nainstaloval, ale po půl roce začal nějak blbnout, tak jsme ho chtěl nyní přeinstalovat a ejhle, chyba s pravomocemi. Když jsme to zkoušel přes nouzový režim, tak tam byl dokonce i účet Administrátora (o kterém jsem nikdo nevěděli), ale ten chce heslo (a to bohužel taky nikdo neví:D)
Chyba při instalaci programu (ESETu)
Chyba při instalaci programu (ESETu)
Zdravím všechny hojkaře,
tento problém se mi na PC nikdy předtím nevyskytl. Mluvím tedy o taťkovém PC, není to můj. ESET už jsem mu tam vklidu nainstaloval, ale po půl roce začal nějak blbnout, tak jsme ho chtěl nyní přeinstalovat a ejhle, chyba s pravomocemi. Když jsme to zkoušel přes nouzový režim, tak tam byl dokonce i účet Administrátora (o kterém jsem nikdo nevěděli), ale ten chce heslo (a to bohužel taky nikdo neví:D)
Je tedy nějaká jinší možnost, jak ESET nainstalovat, aniž bych musel reinstalovat okna?
Takže se mám lognout pomoci F8 do nouzové režimu na normálního usera a někam zadat ten dlouho script... Ale kam? Do příkazové řádky?jimmy_xp napísal:skus toto
Mám na mysli ten "cd *drops to root cdwindowssystem32...."
jmeno administratora? spíš heslo ne?Blindman napísal:pozri v ovladacích paneloch aký typ usera máš, či je to správca alebo obmedzený účet. Ak by si chcel zistiť meno administratora tak použi napr UBCD (všetko okolo toho nájdeš na googli, prípadne tu na hojkovi)
No a ten typ usera je spávce, ale i tak to háže tady tu chybu při instalaci
jj tie veci sa zadavaju do prikazoveho riadku...inak sam som to neskusal, pretoze som nepotreboval ale mal som to pre pripad nudze, inak pokial mas to konto spravcu tak chod do prikazovaho riadku a zadaj
net user Administrator heslo
tym docielis ze ucet administrator bude mat heslo : heslo
vela stastia
vela stastia
ok zkusím a pak napíšu, jak to dopadlojimmy_xp napísal:jj tie veci sa zadavaju do prikazoveho riadku...inak sam som to neskusal, pretoze som nepotreboval ale mal som to pre pripad nudze, inak pokial mas to konto spravcu tak chod do prikazovaho riadku a zadajnet user Administrator heslo
vela stastia
děkuji moc za rady