to asterix
kamoško nevieš čo hovoríš..toto je pohlad lama usera ala moj otec..UAC sa dá vypnúť jedným kliknutím...to by si však musel vedieť čo to je...áno správne si si tipol..je to riadenie uživatelskeho účtu aka vyskakovanie okien povolit/nepovolit...ja som si to tak isto vypol..mal som xp 32bit 2gb ram..dokupil som si este ramku aby som mal 4gb..hned som presiel na vistu 64bit..nemám s nou žiadne problém, dokonca ani s ovládačmi..krásne rýchlo loaduje..boot 12sekund..nevidim dovod preco by som to lutoval alebo preco by som mal prechadzat o5 na xp...momentálne mam spusteny FF a mám 40procesov..stavím sa že na svojom vytuningovanom xp dark black ultimate edition máš viac ako ja...
4gb ram ostat pri xp alebo prejst na vistu x64?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ako ty chces... 8GB je super.. ale.. Vista vyuziva swap vtedy ak je to uz fakt nevyhnutelne.. nie ako XP kde mas ramky po kkt volnej a swap po kkt zaplneny..
kludne si swap vypni, alebo si daj nech si ho vynahradi sam system.. ak mas malo miesta na disku, tak vypni..
4GB je bohate dost, a ak nahodou windows bude mat malo ram (alebo programy) vypne ti to program a napise malo virtualne pamäte a potom ti dojde.. ahaaa
asi pridam trosku swapu 
-
kore
Light Professional
No je dost dovodov na to aby som ju trocha zaskrtilOpak napísal:v čom ťa vie vytočit?inač chceš mať 8GB ram?nebláznito je zbytočné
Napr. Hrajem CS:S, niekedy mi zamrzne hra, proste ako idem do hry, ide Sending Client info, a potom ked to nacita a tam kde sa dava OK tak to proste zamrzne, pod XP mi to nerobilo. A druha vec, vypnem CS:S a napise ze hl2.exe prestal pracovat. To by ma tiez zauimalo.
A jedna vec, chcem si zmenit skin visty, no fakt uz neviem ako. Proste vo windows/system32 som prepisal tie .dll ale furt svoje, kliknem na ten vzhlad "nieco.msstyles" a ono to furt zobrazuje vistu.
Sice je dobra, ale niekedy vie poriadne vytocit.
Taka mala zmrdka
Inac swap sa vypina tam kde je Pocitac > Vlastnosti > Rozsirenie sys. nastavenia > Spresnenie > Výkon > Nastavenie > Spresnenie > Zmenit > A tam som dal ze nepouzivat virtualnu pamat.
-
danpark
Light Star
8GB RAM chceš a hráš tam CS:S ? wtf ? si kúp PDA ... no síce ja mám čo hovoriť, ja mám C2Q, 4GB RAM a jediné čo robím je, že pozerám seriály ... akurát čo občas si porobím grafiku nejakú v 3D Maxe ... ale tak pozri, vyriešiš svoje problémy ak prejdeš na win 7 ... ja používam 32 bit od 8. januára a nemám najmenšieho problému (jediné čo mi nejde sú alcohol, daemon tools, GTA IV), super funkcie, veľmi rýchlo bootuje, čýchlo pracuje, kompatibilita je lepšia od celej visty, skrátka OS aký by každý uživateľ asi chcel