//t0m4s3 - vypni si capslock ked pises nazov temy a pis maximalne jedno interpunkcne znamienko.
Nokia 7610 alebo Samsung G600?
Nokia 7610 alebo Samsung G600?
Mam taku dilemu. Chcem si kupit jeden telefon a neviem, ktory si vybrat z tychto dvoch nasledujucich Nokia 7610 supernova a Samsung G600. Chcem by som aby ste mi pomohli pri vybere toho lepsieho. Je pravda ze samsung ma 5mpx fotak ale to neni vsetko. Proste tomu sa povie dilema 
//t0m4s3 - vypni si capslock ked pises nazov temy a pis maximalne jedno interpunkcne znamienko.
Prečo máš na výber iba tieto dva mobily?
Tá supernova je imidžovka so základnými funkciami.. ak Ti ide o imidž, ber supernovu (podľa mňa však patrí do dámskej kabelky).. ak chceš aj nejaké funkcie, tak asi zober Samsung..
Ale osobne by som sa poobzeral ešte po iných telefónoch a nefixoval sa iba na tieto dva..

Ale osobne by som sa poobzeral ešte po iných telefónoch a nefixoval sa iba na tieto dva..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No cel by som nejaky schopny mobil, ked sa zobere celkove zhodnotenie a aj ceny. Do oka mi padli tieto dva. Ak vies o nejakych, ktore mozu byt pre mna lepsie tak mi daj vediet. A ja by som si radsej vybral Nokiu, bo nokia je nokia. Sice ma oproti samsungu len 3,2 mpx fotak ale asi to vyziera na nokiu.brm napísal:Prečo máš na výber iba tieto dva mobily?Tá supernova je imidžovka so základnými funkciami.. ak Ti ide o imidž, ber supernovu (podľa mňa však patrí do dámskej kabelky).. ak chceš aj nejaké funkcie, tak asi zober Samsung..
Caute,vedel by mi niekto poradit aky mobil kupit? Rozmyslal som nad LG KU990(videl som ho v inzeratoch od 130 Eur) alebo Samsung F480. Taktiez sa mi paci aj SE 902i,ale tam mi vadi,ze neni dotykovy. Ak ma niekto skusenosti s tymito mobilmi mohol by dat nejake info,popripade poradit este nejaky dalsi. Pausal si nebudem brat, takze budem kupovat z inzeratu,cenove rozpatie by mohlo byt do 200 eur.....diky
Forest môj názor je taký že Nokia bude lepšia ako ten Samsung...
to že má "iba" 3.2Mpx fotoaparát je jedno...
žiadny fotoaparát, ktorý je v mobile nevyužiješ na profesionálne fotenie...
takže moja voľba je jasná...
jednoznačne nokia...
mal som aj SE W810i (vcelku slušný mobil, ktorý som používal 1,5 roka) a aj SE W910i, ktorý ma maximálne sklamal...
teraz mám 6 mesiacov Nokiu N73 a som maximálne spokojný...
ako firemný mobil mám Samsung Z170 a je to niečo strašné...
a nie len ten Samsung, ale všetky...
to že má "iba" 3.2Mpx fotoaparát je jedno...
žiadny fotoaparát, ktorý je v mobile nevyužiješ na profesionálne fotenie...
takže moja voľba je jasná...
jednoznačne nokia...
mal som aj SE W810i (vcelku slušný mobil, ktorý som používal 1,5 roka) a aj SE W910i, ktorý ma maximálne sklamal...
teraz mám 6 mesiacov Nokiu N73 a som maximálne spokojný...
ako firemný mobil mám Samsung Z170 a je to niečo strašné...
a nie len ten Samsung, ale všetky...
Ani nieRattata napísal:som si isty ze si od januara uz nejaky kupil
Teraz ale sa mi dosral moj stary phone, tak prezivam s nim ako tak a mam este stary sony ericsson a tak nejak drzim. No v najblizsej dobe idem kupit Nokiau N82 a nepotrebujem ziadne bud alebo. Jednoznacna volba, ktory stoji za to....