Nokia 7610 alebo Samsung G600?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Forest
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Nokia 7610 alebo Samsung G600?

Príspevok od používateľa Forest »

Mam taku dilemu. Chcem si kupit jeden telefon a neviem, ktory si vybrat z tychto dvoch nasledujucich Nokia 7610 supernova a Samsung G600. Chcem by som aby ste mi pomohli pri vybere toho lepsieho. Je pravda ze samsung ma 5mpx fotak ale to neni vsetko. Proste tomu sa povie dilema :cry:

//t0m4s3 - vypni si capslock ked pises nazov temy a pis maximalne jedno interpunkcne znamienko.
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

Ja osobne by somurčite radšej bral Nokiu.Už len preto že je to nokia.Síce je vysývačka ale je to nokia.

Takže môj názor NOKIA.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Prečo máš na výber iba tieto dva mobily? :) Tá supernova je imidžovka so základnými funkciami.. ak Ti ide o imidž, ber supernovu (podľa mňa však patrí do dámskej kabelky).. ak chceš aj nejaké funkcie, tak asi zober Samsung..

Ale osobne by som sa poobzeral ešte po iných telefónoch a nefixoval sa iba na tieto dva..

:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no do kabelky, ale treba si uvedomiť že je tam symbian. Osobne by som radšej zobral babský mobil ako samsung s uzavretým OS. Treba si stanoviť priority čo chce viac
Forest
Light Star
Light Star

brm napísal:Prečo máš na výber iba tieto dva mobily? :) Tá supernova je imidžovka so základnými funkciami.. ak Ti ide o imidž, ber supernovu (podľa mňa však patrí do dámskej kabelky).. ak chceš aj nejaké funkcie, tak asi zober Samsung..

Ale osobne by som sa poobzeral ešte po iných telefónoch a nefixoval sa iba na tieto dva..

:)
No cel by som nejaky schopny mobil, ked sa zobere celkove zhodnotenie a aj ceny. Do oka mi padli tieto dva. Ak vies o nejakych, ktore mozu byt pre mna lepsie tak mi daj vediet. A ja by som si radsej vybral Nokiu, bo nokia je nokia. Sice ma oproti samsungu len 3,2 mpx fotak ale asi to vyziera na nokiu.
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

ak to riesis hlavne koli tomu fotaku, tak porozmyslaj ako a na co vyuzivas fotak a ako casto fotis
pokial fotis ako ja mobilom (tj. maximalne ozrateho spoluziaka) a kdesi na party si beres normalny fotak tak mas po probleme a ber nokiu ... osobne z tych dvoch by som bral nokiu, hlavne koli symbianu
Forest
Light Star
Light Star

Je pravda ze nokie maju viac do seba ako samsungy a asi ako skoro vsetky phony :) nokia bude dobra :P
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

Caute,vedel by mi niekto poradit aky mobil kupit? Rozmyslal som nad LG KU990(videl som ho v inzeratoch od 130 Eur) alebo Samsung F480. Taktiez sa mi paci aj SE 902i,ale tam mi vadi,ze neni dotykovy. Ak ma niekto skusenosti s tymito mobilmi mohol by dat nejake info,popripade poradit este nejaky dalsi. Pausal si nebudem brat, takze budem kupovat z inzeratu,cenove rozpatie by mohlo byt do 200 eur.....diky
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Pozri sa na sony ericsson G900

Ak chces kvalitnu dotykovku tak v podstate jedine iphone, ale tam sa asi do dvesto eur nevmestis. Inak dobre skusenosti mam aj s F480 (ma ho sestra) ale na iphone sa to kvalitou nijako nijako nechyta.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Forest môj názor je taký že Nokia bude lepšia ako ten Samsung...
to že má "iba" 3.2Mpx fotoaparát je jedno...
žiadny fotoaparát, ktorý je v mobile nevyužiješ na profesionálne fotenie...
takže moja voľba je jasná...
jednoznačne nokia...
mal som aj SE W810i (vcelku slušný mobil, ktorý som používal 1,5 roka) a aj SE W910i, ktorý ma maximálne sklamal...
teraz mám 6 mesiacov Nokiu N73 a som maximálne spokojný...
ako firemný mobil mám Samsung Z170 a je to niečo strašné...
a nie len ten Samsung, ale všetky...
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

som si isty ze si od januara uz nejaky kupil
Forest
Light Star
Light Star

Rattata napísal:som si isty ze si od januara uz nejaky kupil
Ani nie :D zmenili sa nejake okolnosti, tak som musel zmenit premyslanie :D
Teraz ale sa mi dosral moj stary phone, tak prezivam s nim ako tak a mam este stary sony ericsson a tak nejak drzim. No v najblizsej dobe idem kupit Nokiau N82 a nepotrebujem ziadne bud alebo. Jednoznacna volba, ktory stoji za to.... :wink:
Napísať odpoveď