prekrocenie rychlosti
prekrocenie rychlosti
zdravim dnes sa mi stala taka vec. isiel som si na Pajere cez mesto na stavicu.. idem, zabocim si trosku do terenu (obchadzka hlavnej cesty len tak pre potesenie) idem si idem, zvoni telefon a kamarat mi vravi, ze ma asi zamerali policajti.. a ja mu vravim, ze neviem o tom. bol som na modrom pajere a policajti vraveli o zelenom. mohol som ist mestom tych 60 - 70. tak som mu povedal, nech zavola ludom, ze ake cislo zamerali, ale nevedel sa dovolat. chcel som vediet ci to bolo to auto na ktorom som isiel ja (nie je moje, je kamaratove, ktory ho nedavno kupil a este nie je prepisane) a ak by som to bol ja, tak normalne zaplatit podla rychlosti... ale nedovolal som sa.. zial. teraz co bude?
predvolanie dostane majitel na ktoreho je napisane auto? ale ten uz majitelom nie je... a teoreticky velkost pokuty? nepoviem keby na hlavnej ale vypada to ako by som zdrhal...
ja fakt neviem... mate nejake skusenosti?
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Raz som siel s ocom do skoly a ulica vedla skoly kde zastavujeme s autom ma zakaz statia (aj zastavenia) a my sme si tam pekne zastali, vystupil som a otec isiel prec, ale na zaciatku tej ulice stali mestsky policajti, a hned jak sme zastali tak policajt isiel za autom ale foter siel dalej, nahlasil znacku cez vysielacku niekomu. Od vtedy ubehli asi 2 mesiace a nic
. Ked nemaju fotku tak ti nic nepride, neviem ako funguju ich radare ci to aj foti hned alebo nie. Ale podla mna mozes byt kludny.
ako ja som kludny... neviem ci maju foto... mobilny radar to bol udajne, lebo ked vidim niekde stojace auto, tak brzdim hned... sak pockam kym daco nepride. este skusim obvolat kamosov na okrsku a uvidim co sa da robit... ale rad by som vedel kde ma zamerali a ci maju spz.. ak nie, tak do skakavenia priatelia...