jedno video

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

jedno video

Príspevok od používateľa Betarik »

zdrawim hladam jedno video tusim to bolo aj dnes v spravach co tí policajti tirali te cigancata ma to niekto ? plss :lol:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: jedno video

Príspevok od používateľa Dunlop »

Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: jedno video

Príspevok od používateľa Betarik »

Dunlop napísal:http://www.sme.sk/c/4383566/policia-muc ... apcov.html

mimochodom, ozaj hrozne vtipne :roll:
dik :) pre niekoho to je vtipne pre niekoho nie btw mne to ftipne po tom ako som si to kukol neprislo skor naopak :wink:
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Predchádzajúca téma bola zamknutá lebo za v nej nachádzali rasistické príspevky, vidíš snáď niečo také tu ?
Btw ja len taká poznámka, každý odsudzuje tých policajtov , dobre , ale tí sopláci čo dobili a okradli dôchodkyňu tiež nie sú chúďatká .
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

FIKY napísal:Predchádzajúca téma bola zamknutá lebo za v nej nachádzali rasistické príspevky, vidíš snáď niečo také tu ?
.
ja nehovorim ze aj tato tema sa musi zamknut .....ja som iba poznamenall ze hu uz zamkly :twisted:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ako necem aby to vyznelo rasisticky ani nijak inak ale co s tymi ciganmi spravis schvalne pisem ciganmi teda daktori mozno cu romovia ale v kosickom kraji de sa to odohralo tam to je proste prehnane nevravim ze biely su lepsi su to tez grazli ale miernejsi dezto toto inak nevychovas ked doma ho este pochvalia ked spravi daky zlocin a nepridu mu nato. Nevravim ze je to spravne ale z druhej stranky tiez to je prehnane len koli medializacii, keby tu fungovalo vpp aj pre deti tak to by bol ucinny liek, v amerike to pokial viem funguje ze aj decka musia odpracovavat trest. Proste mam babku v meste Tornala a tam to je tez vela vela a to proste bez repsektu tam ti tenisky zoberu za bieleho dna
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

oni si stými fackami ruku nezlomili teda nvm či ta babka ale ked mala ruku vtom pascikli ,,,,,,a že ju tam tahali po zemi .........by som im dal ešte viac .....
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

FIKY napísal:Predchádzajúca téma bola zamknutá lebo za v nej nachádzali rasistické príspevky, vidíš snáď niečo také tu ?
Btw ja len taká poznámka, každý odsudzuje tých policajtov , dobre , ale tí sopláci čo dobili a okradli dôchodkyňu tiež nie sú chúďatká .
ked som zakladal tu temu , tak som nemyslel ze niektore "deti" tu na fore budu natolko inteligentne aby tam mali take narazky ake mali

co uz :roll:
Napísať odpoveď