Ktory hudobny styl neznasate?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

pred casom som sem napisal ze sa mi nepaci techno a podobne elektronicke veci, ale teraz mam nieco nove, a uplne co ze neznasam a nevidim zmysel je Gore metal .. wtf? o com je to? som si myslel ze death metal je nejaka pecka ale to je ludovka oproti Gore metalu :aasmile19: :samovrazda:
kto si to nevie predstavit tak tu je ukazka .. odporucam stiahnut repraky na minimum .. a áno, to krochkanie je spev ;)
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Veď to znie, ako keby grgal do mikrofónu :smt078 :smt082
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Tak uplne najviac co neznasam je RnB, to by som nemohol pocuvat ani nafetovany. Potom slovensky hip-hop a reggae.
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smajlo55 »

METAL !! :smt078 :aasmile19: :smt068
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Chcel by som sa všetkých anti-metalistov spýtať: Čo máte proti metalu? Veď nie všetok metal je o neuveriteľne tvrdých gitarách, že už tvrdšie to nejde, o speve pripomínajúcom zvracanie po lacnej vodke a o textoch typu "rozrežem ťa na kúsky motorovou pílou". A ak poznáte aj tie normálne metalové skupiny, tak tá istá otázka.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

tym prispevkom nechcem zhadzovat metal ako vseobecne, mne sa paci metal a aj ho pocuvam .. ale fakt akoze henten styl .. to je ako vyklonovane prasa keby spieva ..
metal ma vela druhom, power, atmospheric, heavy, epic, viking, doom, death, gothic ..kazdemu sa paci ine, ale zahadzovat metal ako celok = to je skoda :)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no ved je to tak ze niekto si vypocuje tie prasacie vykriky z grindcore alebo nieco podobne :) a uz robi zaver ze cely metal je len o tom a dalej sa o to nezaujima a siri blbosti
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Naposledy ma zaujali rôzne "tanečné remixy" skladieb ako "Fuck Forever", "Mr. Brightside" či "Starlight"...
Neviem, spraviť z indie - lyrika, gitara a spol., pieseň s niekoľkými vetami z refrénu určenú pravdepodobne na diskotéky je prinajmenšom zaujímavé...
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

tomek00 napísal:pred casom som sem napisal ze sa mi nepaci techno a podobne elektronicke veci, ale teraz mam nieco nove, a uplne co ze neznasam a nevidim zmysel je Gore metal .. wtf? o com je to? som si myslel ze death metal je nejaka pecka ale to je ludovka oproti Gore metalu :aasmile19: :samovrazda:
kto si to nevie predstavit tak tu je ukazka .. odporucam stiahnut repraky na minimum .. a áno, to krochkanie je spev ;)
omg tak gore som pocul prvy x....akoze nevidim rozdiel od grindu ale aj ked grind teoreticky neni metal je to vlastne zaner sam o sebe....
Iron-Eddie napísal:Chcel by som sa všetkých anti-metalistov spýtať: Čo máte proti metalu? Veď nie všetok metal je o neuveriteľne tvrdých gitarách, že už tvrdšie to nejde, o speve pripomínajúcom zvracanie po lacnej vodke a o textoch typu "rozrežem ťa na kúsky motorovou pílou". A ak poznáte aj tie normálne metalové skupiny, tak tá istá otázka.
co cakas od chlapcov so serbelom na hlave, riflami ze sa v tom ide stratit....kazdy kto nepocuva metal ti povie ze to je len vrestanie do mikrofonu a buchanie na hrnce....nechajme chlapcov nech si pocuvaju true pure "MUSIC" :roll:

BTW cakam aspon 20 k-
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

Hip-Hop, Rap a Metal. Vyvrazdila by somm :aasmile19: :aasmile19: :aasmile19:
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

nechapem ,nechapem,nechapem....naco je vytvorena tato temy kde mozme napisal ktory hudibny styl nemame rady, ked vyjadrim svoj nazor dostanem K- kery blbec mi ho dal...tomu z ja nechapem..
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Cyrus666 napísal:omg tak gore som pocul prvy x....akoze nevidim rozdiel od grindu ale aj ked grind teoreticky neni metal je to vlastne zaner sam o sebe....
Tak teraz pozor, grind ani zdaleka hentak neznie... teda, ako ktorý... Asi si mal skôr na mysli gore grind... A samozrejme aj grind je metal, čo ine by to malo byť...

ukažka

slovenska ukážka
http://bandzone.cz/svablast

:wink:
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

Smajlo55 napísal:nechapem ,nechapem,nechapem....naco je vytvorena tato temy kde mozme napisal ktory hudibny styl nemame rady, ked vyjadrim svoj nazor dostanem K- kery blbec mi ho dal...tomu z ja nechapem..
tooto je svata pravda ,.,.,.,.,keby mozem tak K+
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ja v celku nezatracujem ziadny styl,ale dost mi vadi ked sa hraje niekto na hiphopera alebo metlaka alebo techno-lamu--- to ma fakt irituje ale inak pohoda
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

plne súhlasím s Smajlo55,napísal som tu štýl ktorý nemám rád a hned som dostal niekolko K- a ešte ktomu sa my pod nu ani nepodpísal :twisted: blbečkovia
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

Dunlop napísal:Tak teraz pozor, grind ani zdaleka hentak neznie... teda, ako ktorý... Asi si mal skôr na mysli gore grind... A samozrejme aj grind je metal, čo ine by to malo byť...

ukažka

slovenska ukážka
http://bandzone.cz/svablast

:wink:
no celkom dobre....ale vidiet ze tam maju aj hardcore napisane....ja si pod grindom predstavujem rompeprop etc...
Grind niako moc nebastim ale zas na druhu stranu Carcass je fajnovka

ked ten Pig Destroyer je podla teba grind tak mi povedz co je Dying Fetus
Smajlo55 napísal:nechapem ,nechapem,nechapem....naco je vytvorena tato temy kde mozme napisal ktory hudibny styl nemame rady, ked vyjadrim svoj nazor dostanem K- kery blbec mi ho dal...tomu z ja nechapem..
nechapem ani ja...nikomu som nedal K- za to ze pocuva hip hop ani som ku podivu este nedostal ja k- za to ze pocuvam metal....proste ked sa deti nudia.......
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to škriekanie moc nemusim teda ten metal a okolo toho
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

pre tych taktikov ktori poculi nejaky Brutal Death Metal a podla toho skatulkuju cely metal ako skrekot by si mali vypocut napriklad toto a ak aj potom budu tvrdit ze to je skrekot/grcanie alebo nieco podobne tak to uz necham tak :)
Smajlo55
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

21rOBO21 napísal:plne súhlasím s Smajlo55,napísal som tu štýl ktorý nemám rád a hned som dostal niekolko K- a ešte ktomu sa my pod nu ani nepodpísal :twisted: blbečkovia
dakujem ,aspon volakto :)

Edit // toto mi jeden napisal do karmy : karma je na tomto fore brana ako nesuhlas s nazorom, aj ked niekto napise ze nenavidi HH, techno a pod moze ocakavat karmu. btw metal mam rad takze karmu ti davam s cistym svedomim

// = lenze nesuhlas s tymto nezorom nemoze mat pretoze nazov temy znie ,,aky styl hudby neznasas,, aaa kazdy tam ma povedal co ma rad a naopak co nema....ja som povedal ze metal nemusim co je aj prvada za cim si stojim....aaa hned za moj osobny nazor mi nemusis davat K-....ja ti to tiez neberiem ze ty pocuvas metal...som ticho berem to takze prosim ta respektuj aj ty mne Dakujem .....
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Cyrus666 napísal:ked ten Pig Destroyer je podla teba grind tak mi povedz co je Dying Fetus
Death metal :)

Toy M@ch!n3, neviem či zrovna to je dobra ukažka na mäkky metal, je to ako folk :)

Lepšie by som videl takéto niečo... Je to sice asi ich najmäkšia pesnička, ale stale je to to čo ma byť...

Pre antimetalistov :)
Napísať odpoveď