nie cez operu nie . k tej rychlosti zalezi na zdravii torrentu , na tom ci si aktiv alebo pasiv a na tom ako mas nastaveny router a ci ti neblokuje prenos tvoj ISP.Iron-Eddie napísal:Tak to, že presne takú vymoženosť má torrent, som nevedel.
A môžem to tak urobiť aj cez bežný prehliadač? (V mojom prípade Opera 10).
Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Marek99
Expert
takze ked mam poskytovatela internetu gayu tak co? mozem tahat cez torrenty? vcera som stiahol 28 percent a dnes uz port blokovany ze by na mna prisli tie svine? a blokli ma nejako spiny?
aj ked mam zlty trojuholnik tak mi ukazuje download ale ziadnych uzivatelov aj ked ten download je hrozne malicky
aj ked mam zlty trojuholnik tak mi ukazuje download ale ziadnych uzivatelov aj ked ten download je hrozne malicky
-
Sphinx
Addict
zmen port v torrent programe a ak mas utorrent zapni si kodovanie prenosuMarek99 napísal:takze ked mam poskytovatela internetu gayu tak co? mozem tahat cez torrenty? vcera som stiahol 28 percent a dnes uz port blokovany ze by na mna prisli tie svine? a blokli ma nejako spiny?
-
Marek99
Expert
port som zmenil nachvilku bola zelena fajocka, ale opat uźmizla teraz mam zlty trouholnik a taha mi to 60kb za s docital som sa ze aj tak sa da stahovat ked si pasivny ale len od toho ktory taha aj on od teba, alebo tak nejak, ani mi neukazuje ziadnych uzivatelov trackery nic ale percenta stupaju.
tzeraz tam nabehla zelena fajocka omg ja tomu nechapem ale necham to tak
tzeraz tam nabehla zelena fajocka omg ja tomu nechapem ale necham to tak
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
pojde ti pomaly stahovanie napriklad... dokazes si na stranke odkial mas torrent zistit, kolko je tam ludi (aj utorrent by to mal ukazat), a ak si nastavis 50 max a ide ti to pomaly a je tam 100 ludi, mozes skusit 100 a ak sa naconnectuje na 100 ludi tak samozrejme ti to pojde rychlejsie, ale zahlti ti to siet (a pojde pomaly net)
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
lollo
Professional
ak ti ide pomaly web tak zniz upload limit
//co sa tyka konkretne torrentov tak by som povedal cim viacej seed tym lepsie
tym skor to mozes stiahnut
co sa tykalo toho cerveneho kruzku a v nom vykricnik alebo zlty trojuholnik a v tom vykricnik tak to je len siet resp ako sa ty spravas ku sieti ak mas tu fajocku tak to znamena ze niekto ti trafil port a taha od teba a tym padom by sa dalo povedat ze si aktiv.
Pri free torrent je to tazke trafit port a este ho mat na routri nastaveny toto odstranuje privat tracker nastavis si port na routri nastavis si port na u Torrent a si permanent aktiv
//co sa tyka konkretne torrentov tak by som povedal cim viacej seed tym lepsie
co sa tykalo toho cerveneho kruzku a v nom vykricnik alebo zlty trojuholnik a v tom vykricnik tak to je len siet resp ako sa ty spravas ku sieti ak mas tu fajocku tak to znamena ze niekto ti trafil port a taha od teba a tym padom by sa dalo povedat ze si aktiv.
Pri free torrent je to tazke trafit port a este ho mat na routri nastaveny toto odstranuje privat tracker nastavis si port na routri nastavis si port na u Torrent a si permanent aktiv
-
Šu-Do
Redeemer
neznizuj ale upload GLOBALNE.. ale iba klikni na torrent pravym tlacitkom (v utorrente) a daj upload limit.. tam si to zniz.. ak to znizis globalne padne ti automaticky aj download.. ak to znizis len na torrente je dost mozne, ze ti pojde dokonca rychlejsie download toho torrentu... (osobne odskusane niekolko desiatok krat
)
-
lollo
Professional
jj presne tak som to myslelŠu-Do napísal:neznizuj ale upload GLOBALNE.. ale iba klikni na torrent pravym tlacitkom (v utorrente) a daj upload limit.. tam si to zniz.. ak to znizis globalne padne ti automaticky aj download.. ak to znizis len na torrente je dost mozne, ze ti pojde dokonca rychlejsie download toho torrentu... (osobne odskusane niekolko desiatok krat)
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Najlepšia je pizzaa lebo ma podporu 16 torent stránok stránok http://www.pizzatorrent.com/